Četvorica otpala, Krstajić uputio dva naknadna poziva

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.11.2018.
17:03
Izvor: Sportske.net

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić suočio se sa kadrovskim problemima već na startu priprema za završne mečeve grupne faze Lige nacija.

Beta/AP Photo/Andre Penner
Beta/AP Photo/Andre Penner

Povezane vesti

Članovi "A" selekcije fudbalske reprezentacije Srbije okupili su se u ponedeljak popodne u SC FSS u Staroj Pazovi na startu priprema za novembarski ciklus u Ligi nacija.

"Orlovi" će poslednje dve utakmice u grupnoj fazi Lige nacija odigrati na domaćem terenu protiv selekcija Crne Gore i Litvanije ali selektor Mladen Krstajić neće moći da računa na sve igrače koje je stavio na spisak.

Već prvog dana priprema obelodanjeno da će utakmicu sa Crnom Gorom propustiti četvorica igrača, zbog čega su naknadno upućena još dva poziva.

Zbog povreda zadnje lože van stroja su Sergej Milinković-Savić i Ljubomir Fejsa, a sa probleme sa povredama imaju još Filip Kostić i golman Marko Dmitrović.

Naknadni pozivi upućeni su golmanu Radnika Nikoli Vasiljeviću i prvotimcu turske Malatije Danijelu Aleksiću koji će se tako posle deset godina ponovo pojaviti u državnom timu.

Srbija u subotu dočekuje Crnu Goru na stadionu "Rajko Mitić", a sledećeg utorka će na stadionu Partizana odmeriti snage sa selekcijom Litvanije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Monday, 12.11.2018
22:12

Jaka stvar napokon smo postigli cilj imamo 20-30 ma 40 igraca koji su otprilike isti dal igra maksimovic matic mitrovic prijovic golman ovaj ili onaj nebitno .To je sve isto nema top igraca koji pravi razliku nego izades pobijes se sa istim takvima preko puta i nekad pobedis a nekad ne ali ti si treca klasa evropskog fudbala.

avatar
jfvr
Monday, 12.11.2018
21:36

а Љубоја???

avatar
magister
Monday, 12.11.2018
21:15

Krstajićev spisak je čudniji nego do sada. Očekivao sam umesto Vukovića i Spajića - jednog desnog beka, npr. Gajića, jer sad imamo samo jednog na spisku + tu poziciju može prinudno da pokriva Miletić, pa i Milenković, ali oni nisu db. Opet - gomila zadnjih veznih? Po meni, od onih koji su do sada igrali Ligu nacija, tim bi otprilike trebalo da ima jednog zadnjeg veznog i da izgleda ovako: Rajković - Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov - Maksimović - Živković, Tadić, Gaćinović, Kostić - Mitrović. Uz ulazak Jovića.

avatar
Anthony
Monday, 12.11.2018
19:53

Hahaha... Neko je bas napisao da ce Fejsa da otkaze zbog povrede kao i do sad

avatar
nenadnenad1234
Monday, 12.11.2018
18:56

Kako Vasiljevic (ja ne znam kad je zadnji put dobio poziv za U21 reprezetanciju) dobija vec drugi put poziv pre Borisa Radunovica (prvi golman U21 reprezetnacija i prvi golman Kremoneza)? Ako smo vec pozvali 5 zadnja vezna (strah od kartona), zbog cega umesto Ljubomira Fejse nije pozvan Nenad Krsticic, ili Nemanja Gudelj?
Zbog cega opet i pored problema sa povredama SMS-a i Kostica, poziv nije makar naknadno upucen Sulejmaniju, stardadnom prvotimcu Jang Bojsa, ekipe koja ucestvuje u LS?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
19:28
avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 13.11.2018
00:33

Zašto nema Stojkovića iz Partizana...

avatar
Igornopolis
Monday, 12.11.2018
18:39

Ne kontam ovakve pozive. Aleksic se nije dokazao u nikakvoj jacoj ligi ikada a nije bas ni mlad i perspektivan vise. Na tim ofanzivnim pozicijama smo sad bar popunjeni. Ovakve me stvari ubede da tu ima pregrst mutnih radnji. Ajde da sameljemo CG i Litvaniju. Pozdrav.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
18:39

Рајковић/Јовановић (Васиљевић)- Рукавина (Милетић), Миленковић (Спајић), Вељковић (Вуковић), Коларов (Родић)- Максимовић/Лукић, Матић (Јованчић)- Живковић, Љајић или Тадић (Алексић), Гаћиновић (Радоњић)- Митровић/Јовић (Пријовић).

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 12.11.2018
18:12

Opet povreda?! Neces ti meni vise biti u 23, tako mi svega, bas me briga da li si stvarno povredjen ovog puta ili ne. I dokle vise manje zamena od broja povredjenih, zasto nema poziva za Milivojevica, Gudelja ili Radoju umesto njega, zasto nema Sulejmanija umesto Kostica na spisku i zasto sam opet potrefio koga (Sergeja) tamo da ne ubacim (stvarno sam tezak vestac), alo, bre?! Pocinjem da mislim da on u startu zna da njih nekoliko 90% nece moci da igra pa zato zove vise igraca i onda sledi razocaranje...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 13.11.2018
00:57

Za Milivojevića nisu vrata zatvorena, pratim njegovu igru, pozvaću ga kad ne bude niko drugi mogao da igra, nadam se da sam ti odgovorio.
Lep pozdrav Mladen Krstajić