Česi oduševljeni - Evo šta su poručili navijačima Partizana!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.02.2018.
17:19
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što su Partizan i Viktorija odmerili snage u Humskoj češki klub se oglasio na "Tviteru" i uputio poruke zahvalnosti navijačima aktuelnog šampiona Srbije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana remizirali su u četvrtak uveče sa Viktorijom u okviru prve utakmice 1/16 finala Lige Evrope, a dan nakon meča češki klub se oglasio na zvaničnom "Tviter" nalogu.

Viktorija je iskoristila pomenutu mrežu da pošalje poruke zahvalnosti navijačima Partizana koji su sinoć aplauzima ispratili izabranike Pavela Vrbe u svlačionicu.

Na stadionu Partizana nije bilo nikakvih incidenata, gostujući fudbaleri i navijači dočekani su kao prijatelji što potvrđuju i dešavanja na tribinama o čemu ste više mogli da čitate OVDE!

Otuda ne čudi što je na zvaničnom "Tviter" nalogu Viktorije napisano sledeće:

"Atmosfera je juče bila sjajna. Poštovanje svim navijačima Partizana koji su aplaudirali nakon utakmice. Takođe, veliko hvala našim navijačima koji su doputovali u Beograd", poručili su predstavnici kluba iz Plzenja.

Viktorija će već narednog četvrtka imati priliku da uzvrati gostoprimstvo crno-belima i verujemo da će utakmica u Plzenju proteći baš kao i jučerašnja u Beogradu.

Partizan i Viktorija remizirali su rezultatom 1:1 u prvoj utakmici 1/16 finala Lige Evrope, tako da će revanš na "Dosan Areni" odlučivati o tome koji tim ide u dalji tok takmičenja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Friday, 16.02.2018
22:00

Bar da smo takvi uvek, naročito kad igra reprezentacija, ali valjda ima nade da se i mi dovedemo u red, pa da opet gledamo na tribinama porodice sa decom kako uživaju u sportu koji vole.

avatar
Nebozoik
Friday, 16.02.2018
19:53

Češalj na ulazu I licne karte I resen problem.

avatar
Friday, 16.02.2018
18:23

Neka to gostoprimstvo bude oliceno u cascavanju njihovim cuvenim pivom, a mi cemo njih golovima:-D