Černišov zadovoljan pobedom, Mojsilović žali za penalom

Autor: Beta Beta
sreda 02.03.2016.
18:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je danas da je zadovoljan pobedom nad Jagodinom u gostima, ali da je još zadovoljniji plasmanom u polufinale Kupa Srbije.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

"Utakmica je bila prava kup utakmica. Bilo je mnogo duela. Oba tima su htela da prodju dalje i oba su imala svoje šanse. Mi smo izdržali pritisak i u poslednjim minutima iskoristili smo šanse koje su nam se ukazale. Smatram da smo zasluženo pobedili i plasirali se u polufinale Kupa Srbije što je za naš klub veliki uspeh", rekao je Černišov novinarima u Jagodini.

Spartak je pobedio zahvaljujući golovima Ognjena Mudrinskog u 89. i 90. minutu meča.

Trener Jagodine Stevan Mojsilović čestitao je Spartaku na pobedi i istakao da je njegovom timu prvenstvo prioritet.

"Niko ne voli da gubi, tako ni ja bez obzira što je nama prioritet prvenstvo. Hteli smo da pobedimo, a zatajili smo u fazi napada. U prvom delu imali smo tri čiste situacije da damo gol, bili smo bolji i trebalo je da damo dva gola. Kada se utakmica privodila kraju i kada su već bili izvesni penali, onda smo poklonili penal. Nemam reči da objasnim kako je moguće da tako iskusan igrač napravi onakav start i penal i prelomi tu utakmicu", rekao je Mojsilović.

"Sve u svemu, izgubili smo i ne vredi ništa pričati", dodao je on.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
babaroga
Wednesday, 02.03.2016
21:14

Ni u onu Zvezdu gde je kao igrac platu primao portirov sin nije uspeo tatica da ga ugura. Valjda je posle ovog danas svima jasno zasto. Jer penal samo zadnja u nizu greski. Ogromnih