Černišov: "Podjednake šanse"

Autor: Beta Beta
utorak 19.04.2016.
19:48
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je danas da su podjednake šanse njegovoj ekipi u revanšu polufinala Kupa protiv Partizana i da će subotički klub učiniti sve da se plasira u finale.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je danas da su podjednake šanse njegovoj ekipi u revanšu polufinala Kupa protiv Partizana i da će subotički klub učiniti sve da se plasira u finale.

"Pred nama je interesantna, dobra utakmica. Mislim da su šanse podjednake. Ova je utakmica takva kakva jeste, polufinale, imamo aktivan rezultat, igramo kod kuće i sve ćemo učiniti da prođemo, a o prvenstvu ćemo posle", rekao je Černišov na konferenciji za novinare u Subotici.

Spartak će sutra dočekati Partizan u revanšu polufinala Kupa Srbije. Prvi duel u Beogradu završen je bez golova.

Trener subotičkog kluba zbog suspenzija neće moći da računa na Gorana Antonića i Đorđa Ivanović, Janko Tumbasević je povredjen, dok će kapiten Vladimir Torbica biti spreman.

Kada je reč o Partizanu, Černišov je kazao da beogradski tim ima veliki motiv jer neće osvojiti titulu u šampionatu Srbije.

"Samo ime Partizan govori sve. Izgubili su šanse za titulu, velika je razlika izmedju Zvezde i njih, tako da će sutrašnja utakmica njima biti najvažnija", kazao je Černišov.

Fudbaler Spartaka Vladimir Kovačević rekao je da će Partizan biti silno motivisan u predstojećoj utakmici, u kojoj želi da "izvuče sezonu", ali da se nada pobedi.

"Očekuje nas izuzetno teška utakmica. Napravili smo dobar uvod jer smo uspeli da izdržimo pritisak Partizana u prvoj utakmici i napravili dobar rezultat, uprkos tome što smo bili hendikepirani zbog crvenog kartona", rekao je Kovačević.

Spartak je ranije izdao saopštenje, u kom je izrazio nadu da će mu biti omogućeno da pokaže "sve što zna i ume" i da neće biti "igre van terena" i da se subotičkom klubu neće ukinuti pravo na pobedu.

Kako je navedeno, utakmica će biti veoma teška za sudjenje i da će pritisak na arbitre biti ogroman. Spartak "ne želi da bude topovsko meso" i da rezultat utakmice bude unapred poznat.

"Ako je neko nekome nešto dužan neka mu to vraća na nekom drugom mestu, a ne u sredu u Subotici", naveo je Spartak i pozvao Fudbalski savez Srbije i Sudijsku komisiju da obezbede da se utakmica igra u skladu sa pravilima i da pobednik bude odlučen isključivo na terenu.

Utakmica će se igrati sutra od 16.30 u Subotici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Wednesday, 20.04.2016
12:20

Idemo Spartak! Ako ne bude sudija terao na partizanovu stranu, ako bude posteno sudjenje, smatram da Spartak ima dobre sanse da ode u funale. Realno, partizan nije puno kvalitetniji od Spartaka. Mudrinski je Suarez licno za Bozu i drugove :)

avatar
Dezerter
Tuesday, 19.04.2016
22:58

Prijatelju ovde ti je postena svaka utakmica ,e koga ti pozivas da pomogne u utakmici FSS ,najveci lopovi i nas fudbal teraju nadole u svakom smislu ,ne samo u namestanju ,nego i ovako glupo takmicenje utakmica plej of i plej aut ,obicne gluposti ,hoce da ucine zanimljivije prvenstvo ,a unistili ga jos gore. Reprezentaciju unistili oni ,ne igraci. Karadzic 76 god i jos hoce da bude predsednik FSS ,sramota stvarno i za ono ne pojavljivanje za urucivanje pehara CZV,da ne nabrajam dalje.