"Centurion" Borjan: "Neverovatna čast"

Autor: Beta Beta
subota 10.08.2019.
11:45
Izvor: Beta

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da mu je velika čast što je ušao u klub igrača koji su u dresu tog fudbalskog kluba odigrali trocifren broj mečeva.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Na jučerašnjoj utakmici protiv Mladosti, Borjan je stoti put čuvao gol Crvene zvezde.

"Zaista prelep jubilej u ovako velikom klubu. Velika je čast za mene što sam ušao u klub igrača koji su u Zvezdi odigrali trocifren broj mečeva. Posebno mi znači podatak da od 100 utakmica nismo primili gol na 53", rekao je Borjan.

"Moram da zahvalim ekipi jer su i njihove zasluge za to jako velike. Radimo kao tim već dve godine od kada sam ovde. Treba samo da nastavimo da pobeđujemo, kao što smo to radili i do sada i da primamo što manje golova", dodao je golman Zvezde.

Zvezdin čuvar mreže je potom otkrio koja mu je od 100 utakmica najdraža.

"Bez sumnje to je meč protiv Krasnodara na Marakani. Emocije koje su tada su bile su neverovatne. To veče je nešto što ni danas ne možemo da opišemo. Svaka utakmica je lepa, ali ova će ipak ostati najdraža", rekao je on.

Zvezda je sinoć na stadionu "Rajko Mitić" pobedila Mladost sa 2:0 u prvoj utakmici četvrtog kola Super lige Srbije. 

 "Bila je ovo zahtevna utakmica, igrali smo u promenjenom sastavu, a momci su pokazali da trener može u svakom trenutku da računa na apsolutno svakog igrača. Odigrali smo fenomenalnu utakmicu, pobedili smo što je najbitnije i to bez primljenog gola. Mnogo sam srećan i ponosan na svoju ekipu", rekao je Borjan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 10.08.2019
12:15

Trebali su da mu poklone peraja kada kod centaršuteva zapliva da bude brži ili masku za gnjurenje da može bolje da vidi Panjenku.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
17:33

Mnogo boli kad neko mrzi Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 11.08.2019
00:15

Feronikelija, koji sa klupe od pre nekoliko dana predvodi nekadašnji fudbaler Partizana, pa svojevremeno i trener Dejan Vukićević.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 10.08.2019
12:05

Bravo Borjane.