Čemu Partizan da se nada protiv Šarlroa? ''Grobari'' zabrinuti, ali ima i drugačijih mišljenja (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 17.09.2020.
21:59
Izvor: Sportske.net

U sledećem kolu crno-bele čeka mnogo ozbiljniji protivnik.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je, baš kao i protiv RFS-a u prvom kolu, prošao dalje golom Natha iz penala, ali ovoga puta posle produžetka u meču sa Sfintulom u Moldaviji.

Crno-beli su oba puta bili veliki favoriti, očekivale su se ubedljivije pobede, ali su se oba puta prilično namučili da prođu u narednu rundu.

Već narednog četvrtka Partizan očekuje gostovanje u Belgiji protiv Šarlroa u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a navijači crno-belih u prvim večerašnjim reakcijama deluju prilično zabrinuto. Ima, naravno, i optimista...
-
Baner 1
-
- - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Friday, 18.09.2020
10:33

Moldavci dva puta predju centar i naprave opasnost, a Stanoje prica kako je to sjajno, plasim se naredne utakmice....., , ovo jucer je bila katastrofa, pa gdje je ta energija u koju se trener kune, vraski sporo i dosadno, imam utisak da za tri dana nebi postigli gol......

avatar
k.na.bicikli
Thursday, 17.09.2020
22:10

Partizan je vec dosta agresivniji..jos malo vremena samo treba.Gubiti utakmice kao prosle godine cini mi se da nece vise..Sto se tice Sarloa,bice to sasvim druga utakmica,doci ce do izrazajs partizanov napad..Pojedini komentari sa instagrama stvarno ne zasluzuju paznju..

avatar
paok
Thursday, 17.09.2020
22:51

Sve je to tacno ali je bruka da ne pobedimo u regularnom delu. Ovo je ekipa na nivou Pazara i slicnih.

avatar
svojnasvome
Friday, 18.09.2020
00:25

Ma i lošiji od njih....pa TSC je jacim protivnicima da 8 komada iz igre za 210 minuta a mi sa dva dibidus rivala za 210 minuta dva gola iz penala tj bez gola iz igre....o čemu mi pričamo??

avatar
k.na.bicikli
Friday, 18.09.2020
00:07

Losa realizacija je isto razlog..i losa selekcija igraca,na koju je stanoje skrenuo paznju cim je preuzeo tim.Rekao je tada da sa ovim kadrom ne moze da se igra raznovrsno..Vidis da partizan vec dve godine pokusava da glumi barselonu kroz sredinu..Treba dati vremena ovom coveku.Bitno je da ih u glavi namesti prvo.