Čelsi ili Partizan? Danilo Pantić izabrao!

Autor: Beta Beta
petak 18.05.2018.
14:35
Izvor: Beta

On je svoje rekao, hoće li mu se želja ispuniti?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Danilo Pantić rekao je danas da želi da i sledeće sezone igra za Partizan, klub u kojem ove sezone nastupa na pozajmici.

"Želim da ostanem i sledeće sezone u Humskoj i postanem zvanično igrač Partizana. Nadam se da će mi se to ispuniti", rekao je Pantić za klupski sajt.

On je naveo da je ostao žal za titulom ove sezone, koju je Partizan završio na drugom mestu na tabeli srpskog prvenstva.

"Završetak jedne sezone, ostaje žal za titulom, ali imamo šansu da to ispravimo već naredne sezone i nadamo se da će tako i biti", kazao je Pantić.

On je dao nekoliko golova za Partizan ove sezone, a nije želeo nijedan da izdvoji, uz reči da svaki ima posebnu draž i da je lep na svoj način.

Partizan će ove sezone imati priliku da osvoji trofej u Kupu Srbije.

"Mi smo spremni da damo svoj maksimum i podignemo pehar", rekao je Danilo Pantić.

Finale Kupa izmedju Partizana i Mladosti iz Lučana igraće se u sredu od 19.00 u Surdulici. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Friday, 18.05.2018
20:45

Sta naprave pohlepni menadzeri i sujetni roditelji mladih,kvalitenih igraca..Kao Zvezdas kazem,isto vazi i za Adzica..Panticu je SADA SRCE PROGOVORILO...OK..uzeo pare od Celzija,znajuci da nece zaigrati verovatno NIKAD..Ali,ne ulizuj se sada navijacima Partizana..TO JE MOJA ZELJA..Opet kazem,to isto vazi i za naseg Adzica..ZALOSNO STO NAM TAKO ODLAZE DECACI..

avatar
El Matador PFC-FCB
Friday, 18.05.2018
20:01

Pantić je sazreo i kao ličnost i kao igrač. Njega, Zdjelara i Antonova zadržati po svaku cenu, vratiti Leonarda i Škuletića i iz Spartaka dovesti Ćalasana i Šimuru plus Gajić na pozajmicu uz otkup. Stojković - Gajić - Marković - Ćalasan - Antonov - Zdjelar - Šimura - Leonardo - Tošić - Ivanović - Škuletić (4-2-2-2 Formacija)

avatar
Man.United99
Saturday, 19.05.2018
07:53

Pantica zadrzati a napravis postavu bez njega? Pantic j primjer kako igrac pogjesi, da je ostao u Partizanu i pravilno se razvijao danas bi bio A reprezentativac, ovako poletio za parama i izgubio par godina pa se sad tek vraca

avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 19.05.2018
19:47

Moja greška buraz slučajno sam stavio ovog Japanca umesto Pantića pored Zdjelara. Razume se Pantić u prvih 11.

avatar
brekbaCh1
Friday, 18.05.2018
19:41
avatar
NikkiCFC
Friday, 18.05.2018
17:43

Za mnogo igrace na pozajmicama je vreme da budu prodati trajno. Ovaj prvi.

avatar
SRECNO NA PRIPREMAMA
Friday, 18.05.2018
14:47

Decko to vec mesecima prica. AKO ne ostane, Stojkovic- Gajic, Markovic, Rajkovic/Mitrovic, Antonov- Tosic, Zdjelar, Petrovic, Leonardo- Ivanovic, ?. Alternative: Stevanovic, Trnic/Popovic, Cucin, Nema (pojma ROFL) Miletic, Ostojic, (novi levi bek, ko zna koji po redu za sve ove godine jer Urosevic nije cak ni za rezervu), neko jeftino resenje tipa Radin za zadnjeg veznog, mali Nisic na osmici, Vakulko (dovesti bar jos jedno krilo pa da ovaj moze i na MC i na AMC iako mi ova ideja zanimljivo zvuci), Djerlek, Kokir (10-ku ce po potrebi da igra i deda Sale:-D), Dj. Jovanovic i npr. Nikolic. BORBA!!! Nisam za Skuletica, ako moze da dodje neko bolji od Race, dobrodosao...

avatar
Z
Friday, 18.05.2018
14:37

Ma vratize ga kod nas....prodati Kantea, da cini ubitacan tandem sa Barklijem i Drinkvoterom!