Čeka se odluka UEFA - Mrkela nagovestio kakav će biti ishod!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.02.2018.
09:15
Izvor: Sportske.net

Sportski direktor FK Crvena zvezda Mitar Mrkela kazao je da se još uvek čeka na odluku UEFA povodom žalbe uložene na suspenziju stadiona.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Moraće navijači Crvene zvezde da se strpe još neko vreme jer disciplinski organi UEFA još uvek nisu dostavili konačnu odluku po pitanju žalbe koju je srpski vicešampion uložio na pređašnju odluku o suspenziji stadiona.

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je u Antaliji da bi odluka trebalo da bude obelodanjena do podneva i da trenutno ne može da kaže kakva će ona biti.

"Čekamo svakog trenutka vesti, da li smo oslobođeni ili ne", kazao je Mrkela.

Na pitanje da li ima nekih indicija kakva bi odluka mogla da bude Mrkela je poslao pozitivan signal.

"Recimo da sam optimista", kazao je sportski direktor crveno-belih.

Pravni tim FK Crvena zvezda u četvrtak je u Nionu obrazlagao argumentaciju koja je navedena u žalbi povodom kazne na suspenziju stadiona.

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Crvenu zvezdu 5. januara igranjem jedne evropske utakmice pred praznim tribinama i sa 50.000 evra zbog podrške koju su navijači transparentom i skandiranje dali generalu Ratku Mladiću na utakmici sa BATE Borisovim.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 02.02.2018
11:13

Neka nas kazne,njihovo je takmicenje i to je posteno,ali vala i neka smo pevali,covek je to zasluzio,tj. zasluzio je mnogo vise!