Čeka se odluka - Ko će suditi "večiti" derbi?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
11:01
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija FSS odluku bi trebalo da donese u toku dana imajući u vidu da se 157. "večiti" derbi igra u subotu a da već u petak kolo otvaraju Zemun i OFK Bačka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Akteri 157. "večitog" derbija broje sitno do utakmice koja bi mogla da odluči šampionsku trku ili da je dodatno zakomplikuje.

Navijači od srede mogu da kupe karte za meč koji je zakazan za subotu popodne, a ono što mnogi sa nestrpljenjem iščekuju jeste izbor arbitara.

Pošto su još pre Vaskrsa i nakon odluke da derbi bude odložen za subotu počele da kruže glasine oko toga da će Milorad Mažić suditi "večitima", sada svi čekaju da FSS ozvaniči tu odluku.

Najbolji srpski sudija večeras će deliti pravdu u Lisabonu na revanš utakmici četvrtfinala Lige Evrope između Sportinga i Atletiko Madrida, a "večiti" derbi je na programu manje od 48 sati nakon pomenutog meča.

To ipak ne bi trebalo da predstavlja problem za Vrbašanina i njegove pomoćnike jer su se u identičnoj situaciji našli prošlog proleća kada su u četvrtak sudili meč Bešiktaš - Lion a u subotu popodne duel Partizana i Vojvodine.

Milorad Mažić je rekorder "večitih" derbija. Jedanaest puta sudio je u duelima Crvene zvezde i Partizana, poslednji put prošlog decembra kada je utakmica završena nerešenim rezultatom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke