Čeka se novo saopštenje iz FSS, nije samo Kokeza pozitivan na koronavirus?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.03.2020.
19:27
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Večeras se pojavila nova informacija, čekamo potvrdu i iz FSS.

FS Srbije
FS Srbije

Povezane vesti


Prema saznanjima ''Telegrafa'', ovim virusom zaražen je i jedan od najbližih Kokezinih saradnika, aktuelni potpredsednik Saveza Marko Pantelić.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje bio je pre nekoliko dana zajedno sa Kokezom u Amsterdamu, na Kongresu UEFA, zbog čega je testiran, a večeras je stigao i pomenuti rezultat.

Isti izvor navodi da se Pantelić dobro oseća i da se nalazi u kućnom karantinu.

Tokom večeri očekujemo da se FSS još jednom oglasi zvaničnim saopštenjem, kao što je to bio slučaj i kada je Kokezi potvrđen koronavirus.
-
Kazino baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 15.03.2020
20:49

Rukovodstvo FSS pozitivno na Korona virus, a šalju igrače na teren. Spremni na sve samo da zvezdu proglase šampionom.

avatar
Man united
Sunday, 15.03.2020
21:19

Ко је прогласио Звезду шампионом? Иако Звезда има огромну предност, то нико и не тражи. И не треба да тражи. Не треба да се спуштамо на ваш ниво. Ви сте имали само 2 бода предности и на прекинуто првенство вам је поклоњена титула. Једини који сада тражи титулу на муфте је ваш Остоја. Не видим те тамо на коментарима да га нападаш. И шта би са оном назови теоријом о 70% утакмица? То више не помињеш. Ево, одиграно је 70%. Што није прекинуто првенство? Докле ћеш више да измишљаш и блатиш Звезду? Зар сви овде треба да трпимо твоје фрустрације и комплексе?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 18.03.2020
23:00

Nije prekinuto prvenstvo? Nego šta je ahahaha...možete li vi jednom da kažete istinu. Teško. Proglasiće zvezdu kojoj nije mesto ni u SL zbog izmišljenih Toletovih licenci šampionom ako situacija ne dozvoli da se prvenstvo nastavi, kao što nije dozvolila 1999. kada je Partizan zasluženo bio prvi i proglašen je šampionom tako što je odigrano preko 70% utakmica u prvenstvu, a da nijedno kolo nije odigrano dok su padale bombe, dok je zbog zvezde moralo da se igra pod epidejom virusa Korone da bi u slučaju da se ne nastavi prvenstvo bila samoproglašena šampionom, međutim UEFA je dala smernice fudbalskim savezima da čekaju. Naravno da se doktor za prodavanje magle čim je saznao da nema konačnog prekida brže bolje javio da kaže kako ne treba neko drugi da poklanja titulu zvezdi jer je već znao da UEFA nije naložila konačne prekide prvenstava i jer hoće da je poklone sami sebi uz 10 vatrometa :D Vi ne možete dosegnuti naše visine dok god ste ubeđeni da ste na višem nivou.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 16.03.2020
15:22

Pusti ga neka se ponizava jer bas nam je talican.

avatar
Čeki
Monday, 16.03.2020
01:45

Druze, nekad se zaista zapitam, sta ti je? Koristis ovu situaciju da izmisljas neke stvari. Sramota, tebi bre ova sitzacija nista i ne znaci, obrukao bi se sto puta samo da bi se tvoje teorije zavere ovde iznosile ili obistinile (dosad, sva sreca, nije nijedna).

avatar
Mario21
Sunday, 15.03.2020
22:51

Prosto ne citaj njegove objave...