Čega se plaši novi trener Zvezde?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 26.06.2014.
22:32
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović hrabro se prihvatio velikog izazova da u veoma teškim uslovima preuzme ekipu koja će biti značajno izmenjena u odnosu na onu koja je pre mesec dana osvojila titulu. Ipak, postoji i nešto što ga plaši...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

On je na promociji poručio kako je za njega poziv Zvezde - ''poziv koji se ne odbija'', kao i da mu je želja da u voljenom klubu, posle detinjstva i mladosti provedenih na Marakani, tu ostane i do poznih godina.

Kažu da je svaki početak težak, ali s obzirom da će crveno-beli morati da, kako reče generalni sekretar Zvezdan Terzić, ''pronađu'' čak sedam miliona evra u narednih mesec dana (hoće li nova uprava transparentno pokazati kako se ''pronalazi'' toliki novac?), utisak je da je Lalatović na ''vrelu'' klupu Crvene zvezde došao u najtežem mogućem trenutku.

Ipak, bez obzira na sve okolnosti, Lalatovića ne napušta entuzijazam i optimizam, jer je uveren da će uspeti da napravi odličan tim od mladih, talentovanih igrača, uz nekolicinu onih iskusnijih.

U izjavi ''Novostima'', mladi, 36-godišnji stručnjak tim povodom poručuje da se Zvezda ''neće ugasiti'', da je dotakla dno i da ''dublje više ne može'' da potone. Ali, postoji nešto i čega se plaši, a to i ne krije.

''Jedino strahujem od moguće kazne od minus 6 bodova i nadam se da se to neće dogoditi, jer bi to bilo veoma loše za sve, pogotovo za podmlađenu ekipu'', istakao je Lalatović.

U svakom slučaju, pred crveno-belima je period nove velike neizvesnosti, ali ne bi bilo iznenađujuće da i za Lalatovića i za njegove igrače svi ovi problemi budu samo dodatni motiv da u narednoj sezoni ostvare ono što mladi trener najavljuje - da Zvezda igra napadački, dopadljiv fudbal i da se ponovo bori za šampionski tron...










Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke