Čega se Miloje plašio u Lučanima?

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.12.2019.
21:52
Izvor: Sportske.net

Na kraju se sve dobro završilo za njegovu ekipu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Crvena zvezda je danas upisala novu superligašku pobedu, ovog puta savladana je Mladost u Lučanima sa 1:0, a posle meča trener aktuelnog šampiona Vladan Milojević je izrazio zadovoljstvo igrom svog tima.

''Vrlo sam zadovoljan partijom mojih izabranika. Došli smo da odigramo kvalitetno i savladamo Mladost. Znali smo da će nam za to trebati mnogo napora, koncentracije i strpljenja, jer domaćin u poslednje vreme igra veoma dobro. Bili smo svesni šta možemo da očekujemo od njih.

Čvrst blok i brzi igrači po boku, kao i fenomenalna tranzicija koja je žargonski rečeno 'za udžbenike'. Morali smo to da neutrališemo.

S druge strane, pokušavali smo da stvorimo što više prilika i to je funkcionisalo sjajno, pre svega u prvih pola sata kada smo mogli da postignemo nekoliko golova'', istakao je Milojević, a s tim u vezi otkrio je i jedan svoj stran tokom meča.

''Plašili smo se da nas ne kazne, pogotovo iz prekida u kojima su najopasniji'', naglasio je Milojević.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 04.12.2019
23:23

U Super Ligi jesenji sampion Zvezda, u Prvoj ligi jesenji sampion Graficar, u omladinskoj ligi jesenji sampion Zvezda, u kadetskoj ligi jesenji sampion Zvezda. Nasoj dominaciji kraj se ne nadzire oni mogu samo kroz kljucaonicu da vire.

avatar
Old_school
Wednesday, 04.12.2019
22:55

Ako.je tebi ovo odlicno, onda nesto def ne valja. Mene iskreno zanima, da ne idem u detalje, sta su danas na utakmici radili Gobeljic, Ivanic i Garsija. Nista vise. Sreca, imamo Bena koji je dve klase iznad La Pare, Garsije, Ivanica,Vukanovica, Zandera i ostalih koji pokusavaju biti krila. Ne valja. Nista.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 05.12.2019
13:15

U pravu si za ove, ali Garsija i nije tako los. Naravno padne na momente, pogubi se, ali takva nam je gotovo cela ekipa. Zao mi je samo sto Ben nije licenciran, Marin i on odskacu od ostatka ekipe.

avatar
Popay
Thursday, 05.12.2019
22:16

https://www.google.hr/amp/s/amp.index.hr/article/1034899/uefa-uvela-niz-novih-pravila-za-ligu-prvaka

Najzanimljivije je ovo zadnje pravilo, od prošle godine , nakon grupne faze moguće je prijaviti drugih 3 igrača (pa i ako je kupljen u zimskom prelaznom roku i već igrao sa drugom ekipom do tada),
Tako po tome ako bi CZ prošla u LE, mogla bi odjaviti 3 igrača na koje ne računa i prijaviti nova 3(među njima i Bena), neznam zna li iko išta više? pozz