Čaušić: "Imamo bolju ekipu, ali derbi je posebna utakmica"

Autor: Beta Beta
petak 21.09.2018.
14:07
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić rekao je danas da je njegova ekipa bolja od Partizanove, ali da je "večiti" derbi poseban i teško je predvideti ishod.

EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC
EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Povezane vesti

"Posle Evrope i izuzetno teške utakmice sa Napolijem sledi još jedan neugodan susret. Očekujem težak i borben meč protiv Partizana, a tim sa više želje biće bliži pobedi. Imamo bolju ekipu od crno-belih u ovom trenutku i svi očekuju da ćemo lako pobediti. Ipak, derbi je posebna utakmica za svakog igrača i teško je predvideti tok i ishod", rekao je Čaušić za sajt kluba.

Zvezda će u nedelju od 19.00 gostovati Partizanu u devetom kolu Super lige Srbije.

Utakmica će se igrati pet dana posle duela sa Napolijem, u kojoj su crveno-beli osvojili prvi bod u Ligi šampiona.
 
"Posedujemo veliki broj kvalitetnih fudbalera, adekvatne zamene za eventualne umorne igrače i ko god da dobije šansu neće se osetiti razlika ili nedostatak", kazao je Čaušić.

On je istakao da s nestrpljenjem čeka duel u Humskoj.

"Veoma sam uzbudjen, sa nestrpljenjem očekujem susret. Igrao sam derbije u mladjim kategorijama, ali će mi ovo biti prvi seniorski. Bodovi se dele i svaki je veoma značajan. Iako ima još mnogo da se igra, pobeda bi nas znatno približila odbrani titule", rekao je Čaušić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Saturday, 22.09.2018
14:00

Kad samo Zvezdasi uz neke strance nose dres Zvezde ja se ne brinem za moju Zvezdu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 21.09.2018
16:07

Ocekujem da ce Milojevic biti mudar i da protiv partizana nece izvesti prvi tim jer za njih smo prejaki i sa nasim B timom dok prvi tim treba sto manje potrositi i sacuvati mu svezinu za utakmicu protiv Pariza.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 21.09.2018
15:35

Stvarno velika steta sto ovaj derbi sudi Danilo Grujic.

avatar
Markic85
Friday, 21.09.2018
14:48

Pusti te price... jednostavno ste neuporedivo jaci, ne pamtim kada smo imali ovako snazan tim I ocekujem bilo koju pobedu, red je I mi da se radujemo, godinama unazad smo unistavani, licno me zezali sto navijam za gubitnike, sada kada stvari polako dolaze na svoje mesto... prvi derbi u sezoni mora se dobiti, stvar prestiza ako ne nista drugo... srecno nam bilo u nedelju .