"Čarapani" gledaju u nebo

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 29.01.2019.
15:23
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Malo toga je išlo po planu u taboru kruševačkog Napretka na startu priprema u Antaliji.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Krajem prošle nedelje ekspedicija kruševačkog Napretka preselila se u Antaliju u nadi da će na obali Sredozemnog mora fudbaleri imati mnogo bolje uslove za rad.

Loši vremenski uslovi pratili su izabranike Milorada Kosanovića sve vreme, pa je mnogo puta dolazilo do promene plana jer fudbaleri nisu mogli da rade na terenu.

Juče je Napredak odigrao prvi kontrolni meč u Antaliji i doživeo poraz od gruzijske ekipe Saburtalo rezultatom 3:0 (3:0).

"Protivnik nam je bila odlična ekipa iz Gruzije, koja igra savremeni fudbal, brzo i snažno, tako da smo odmah na početku priprema imali priliku da vidimo gde se nalazimo u odnosu na njih", rekao je trener Milorad Kosanović nakon prve provere.

Kosanović je na delu mogao da vidi novajlije, ali su zbog lakših povreda van stroja ostali Dušan Veškovac i Baha Samjuel.

"Nama je ovo prvi izlazak na teren, i bilo je teško jer je tek četvrti dan priprema. Novi igrači su pokazali energiju, volju i želju, odlično ponašanje, želju za takmičenjem, i mi ćemo vrlo brzo biti 'svoj na svome'. Imam razloga da verujem da možemo uigrati tim koji će imati dobru igru, koja će nam u nastavku prvenstva omogućiti da zadržimo poziciju na kojoj se nalazimo", dodao je Kosanović.

Jutarnji trening petog dana boravka u Antaliji odrađen je u teretani i na trim stazi, a u taboru kruševačkog Napretka očekuju da se vreme prolepša i da od četvrtka imaju mnogo bolje uslove za rad.

Za sredu je planirana druga kontrolna utakmica, rival Napretka biće Akademija Pandev. Do kraja priprema "Čarapani" će još odmeriti snage sa Karpatima (2. februar) i Sarajevom (5. februar).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke