Car! Najpoznatiji Grobar na biciklu u najnovijoj avanturi!

Autor: Milovan Longinov
utorak 10.10.2017.
16:53
Izvor: Sportske.net

Sećate li se ovog momka?!

Facebook/Dragan Šibalić
Facebook/Dragan Šibalić

Povezane vesti

Zbog Partizana je išao i daleko dalje, do Moskve, Krasnodara, Istanbula, zbog naših košarkaša do Madrida, a ne tako davno je pedalao 14.000 kilometara do Japana, tako da mu ova ruta dođe kao lagana vožnjica za dobro jutro.

Dragan Šibalić, biciklista poznat po svojim ludačkim avanturama na dva točka odlučio je da krene na novu rutu i to opet zbog svog Partizana.

On je odlučio da ode da bodri crno-bele u meču Kupa Srbije sa Rtnjem, a potom da produži preko Surdulice do Elbasana gde će Partizan 19. oktobra gostovati Skenderbegu u trećem kolu Lige Evrope.

"Najpre idem do Boljevca gde sutra moji crno-beli igraju kup meč protiv Rtnja, a zatim trasom preko Niša do Surdulice, da za vikend odgledam i prvenstveni duel protiv Radnika. Put nastavljam preko Kumanova, Skoplja i Ohrida sve do Elbasana",
rekao je Šibalić za infokvpress.

Šibalić je takođe na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavio kako je doneo ovu odluku, a mi možemo samo da poželimo Draganu srećan put, vetar u leđa i da ova avantura od 1.600 kilometara u oba pravca prođe bez ikakvih problema.

I da donese sreću svom Partizanu, pa da mu se i crno-beli oduže na ovoj ludačkoj podršci koju im pruža godinama unazad na svom dvotočkašu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 10.10.2017
18:42
avatar
Tuesday, 10.10.2017
17:15

Био сам са групом бициклиста и имао част да га испратим пре две и по године кад је кренуо на већ чувену руту према Јапану (наравно кад је прошао кроз Велики парк у Крагујевцу) !

avatar
Lorenzo Insigne
Tuesday, 10.10.2017
17:11

Sipka legendoo