Čačani u štrajku pred duel sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.11.2017.
10:49
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Fudbaleri čačanskog Borca stupili u štrajk četiri dana uoči duela sa Crvenom zvezdom u Kupu Srbije.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nedugo nakon trećeg ovosezonskog trijumfa koji su ostvarili u duelu sa Javor Matisom, a četiri dana uoči susreta sa Crvenom zvezdom, fudbaleri čačanskog Borca odlučili su da stupe u štrajk.

"Sportski žurnal" piše da juče nije bilo treninga i da ga neće ni biti sve dok na račune igrača ne budu uplaćene zaostale zarade.

Stranci su navodno otputovali kućama, a spremni su da treniraju u utorak ukoliko im prvog radnog dana predstojeće nedelje budu uplaćena plate koje im je klub dužan.

Štrajk je započet četiri dana uoči susreta sa Crvenom zvezdom koji bi fudbaleri Borca trebalo da odigraju u sredu 15. novembra.

Ukoliko do utakmice sa crveno-belima igračima Borca ne budu isplaćena dugovanja, ekipa će izaći na teren, ali će odmah nakon toga nastaviti sa štrajkom do ispunjenja obaveza koje klub ima prema igračima.

Čačanski Borac trenutno zauzima poslednje mesto na superligaškoj tabeli ali je trijumfom nad Javor Matisom uhvatio priključak i sada zaostaje samo tri boda za Bačkom koja se nalazi na sugurnoj trinaestoj poziciji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 59
Sunday, 12.11.2017
14:37

Sve je ovde jasno, nameštene utakmice u nizu za zvezdu: Zemun, Radnički, Borac...

avatar
Nemanja Vidiiic No1
Sunday, 12.11.2017
21:30

prosle godine kad je ekipa strajkovala i smenjen trener pred utakmicu sa vama tad je bilo ok? :D hahahah smesna si

avatar
paok
Sunday, 12.11.2017
14:34

Vazno je da su zapeli prosle godine da ostanu u ligi. Sve takve ekipe koje ne mogu da plate taj minimalac odmap poizbacivati

avatar
Miloš1976
Sunday, 12.11.2017
12:58

Kako nisu štrajkovali pred meč sa Partizanom,ne verujem da je tada bilo sve idealno..Umesto toga,grizli kao ludi (da ne bude zabune,tako treba ali u svakoj utakmici),pa saopštenja,pa..I posle ovde čitamo teorije zavere kako se sve radi da Partizan uzme titulu..Samo budala može da poveruje u to..

avatar
Filip MUFC
Sunday, 12.11.2017
13:45

Pa samo budala moze odmah u startu da pomisli da je to zbog Zvezde. A inace kup je mec, nije prvenstvo. A i nama nije potrebna nikakva pomoc da bi smo pobedili prezaljeni Borac ili osvojili titulu pored ocajnog partizana

avatar
Miloš1976
Monday, 13.11.2017
18:49

Ne,vec samo budala moze da misli da ste toliko superiorni..Kao da ste Real..Kukate da vas kradu,po sistemu drz'te lopova..

avatar
kurcelicu, USTASO!!!
Sunday, 12.11.2017
14:09

Providno do bola, brate...