Čačani priželjkuju iznenadjenje na JNA

Autor: Beta Beta
petak 24.02.2017.
12:44
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Mladen Dodić rekao je da je Partizan favorit u predstojećem meču Super lige Srbije, ali je dodao da njegova ekipa ne putuje u Beograd s belom zastavom.

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Borac sutra od 17.00 gostuje Partizanu u utakmici 23. kola Super lige Srbije.

"Ne treba posebno trošiti reči kome pripada uloga favorita. Partizan je svakako jedan od naša dva najbolja tima i sigurno je da smo pred velikim izazovom. Bez obzira na poziciju na tabeli i neophodnost svakog boda nemamo preterani imperativ pred subotnji duel. To naravno ne znači da sa belom zastavom putujemo u Beograd", izjavio je Dodić.

"Priželjkujemo iznenadjenje, a atmosfera u timu i pozitivna serija od tri uzastopne pobede nam daju za pravo da se nadamo. Što se konkretno rezultata tiče sve osim poraza bi u ovom trenutku bio veliki uspeh za nas"
, rekao je Dodić.

I igrač Borca Stefan Mihajlović je naveo da su crno-beli favoriti, ali je istakao da njegova ekipa ima kvalitet da napravi iznenadjenje u Humskoj.

"Ali, mislim da u našoj ligi nema nepobedivih. Mi stvarno imamo sjajnu atmosferu u timu i mislim da ćemo to pokazati u subotu. Hrabro, borbeno i disciplinovano ćemo odigrati svih 90 minuta i mislim da imamo snage i kvaliteta da napravimo iznenadjenje", rekao je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke