Burno u Lučanima - Fudbaleri Napretka hteli da napuste teren!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.05.2017.
23:36
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Pažnja ljubitelja fudbala u Srbiji u sredu je bila usmerena ka mečevima igranim u Nišu i Ivanjici, a bura je viđena u Lučanima.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jedna od stvari koje ćemo po završetku fudbalskog šampionata mirne duše moći da konstatujemo jeste da su sudije prečesto bile u centru pažnje i da u svojim lošim odlukama nanosile štetu mnogim klubovima.

Na stranu nezadovoljstvo "večitih", ako se napravi osvrt na sve ono što se dešavalo tokom sezone lako se dolazi do zaključka da ni ostali klubovi ne mogu biti zadovoljni arbitrima u domaćem prvenstvu.

Poslednji slučaj da je jedan klub pokazao veliko nezadovoljstvo sudijskim odluka zabeležen je u sredu u Lučanima, na utakmici Mladost - Napredak koja je završena pobedom domaćeg tima (3:2).

Sudija Bojan Nikolić iz Kragujevca dosudio je čak četiri penala (po dva za oba tima), a poslednji na pet minuta pre kraja koji je ekipi Mladosti omogućio da upiše tri boda.

"Šta se dogodilo? Kada bih vam prepričao sve i rekao šta mislim, znate da će me kazniti" rekao je za portal "Mondo" napadač Napretka Filip Kasalica.

Posle penala koji je Bojan Nikolić dosudio za Mladost u 85. minutu meča fudbaleri Napretka su krenuli ka klupi u nameri da napuste teren ali ih je stručni štab nagovorio da to ne čine.

"U jednom trenutku je bilo pitanje i da li će utakmica biti završena, jer smo razmišljali da napustimo teren, ali nam je rečeno da se vratimo" dodao je Kasalica.

Bivši fudbaler Crvene zvezde kazao je da niko iz redova Napreka nema šta da zameri fudbalerima Mladosti koji su se Kasalici izvinjavali posle utakmice!?

Očito je da je glavni sudija Bojan Nikolić još jednom bio u centru pažnje, a to nije prvi put u tekućoj sezoni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
luccass995
Thursday, 18.05.2017
01:47

A gadjanje kamenjem niko ne pominje? To sto su lucanci gadjali kamenjem krusevljane ne pominje niko!!!

avatar
Непобедиви
Thursday, 18.05.2017
00:17

Ovo je sramota sta se desilo danas u Lucanima.

avatar
Thursday, 18.05.2017
00:09

Kokeza-Tončev-Mrakić-Nikolić, cilj: Radnički u kv. za LE jer Mladost neće dobiti licencu pa mora Radnički da ima bar 4 boda više od Napretka jer u poslednjem kolu gostuje zvezdi. Primarni cilj je naravno titula za zvezdu samo ne znam kako će to izvesti do kraja šampionata. Vreme je za kolektivne ostavke jer stvarno srpski fudbal nikad ovako nije bio osramoćen, jedini napuštaju teren, drugi sedaju na travi, treći plaču, četvrti se smeju, peti kukaju, šesti i sedmi se prepucavaju, više se ne zna ni ko ni šta radi, jedan opšti haos i metež je nastao u SL.

avatar
Anderton
Wednesday, 17.05.2017
23:47

Pošteni street fighter Kasalica se javio, idi igraj za Zetu kad ti ovde ne valja...

avatar
Thursday, 18.05.2017
00:12

Ako njega nije Majo Vujović kaznio na terenu, a ni Slobodan Pajović u Disciplinskoj komisiji nakon pregladavanja snimka, ako su ga uopšte i gledali u toj komisiji ne znači da sad sudije treba da ga kradu tj. njegovu ekipu. Na lopovluk ne gledam kao osvetu, samo želim da se više prestane sa ovim u srpskom fudbalu i da svi budu kažnjeni za ono za šta su odgovorni. Ako krenemo putem osvete onda ćemo upasti u još veći problem.