Burno u Bačkoj Palanci, koliko će meč biti produžen?

Autor: Milovan Longinov
subota 31.03.2018.
16:24
Izvor: Sportske.net

Mnogo uzbuđenja, poluvreme od skoro sat vremena.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana na poluvremenu vode protiv Bačke rezultatom 1:0, ali je prvo poluvreme trajalo skoro sat vremena.

Sve je počelo već u četvrtom minutu kada je golman Jevrić oborio Ožegovića, a sudija pokazao na belu tačku.

Tom prilikom je Jevrić zadobio lakšu povredu, pa mu se dva minuta ukazivala pomoć.

Samo pet minuta kasnije, novi prekid, zbog topovskih udarac sa dela tribine gde su najvatreniji navijači Partizana, pa su rezerve Bačke i trener Zvezdan Milošević morali da napuste klupu i uđu na teren.

Kompletan sastav crno-belih je došao do grupe navijača Partizana koja je prekinula meč, prekid je trajao skoro osam, i sve ukupno oko 10 kada se doda i onaj kod penala.

Golmanu Jevriću se ponovo ukazivala pomoć, opet se požalio na povredu, tako da je prvo poluvremenu iseckano u nekoliko navrata.

U finišu prvog poluvremena mogli su domaći i do izjednačenja, Luka Luković je imao veliku priliku, ali se Vladimir Stojković istakao sjajnom intervencijom.

Sudija Piper je prvi deo produžio čak osam minuta, videćemo koliko će uzbuđenja biti u drugom delu i koliko će meč potrajati.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
trifun
Saturday, 31.03.2018
21:28

LJudi,ovo je za rubriku verovali ili ne, kad god Partizan primi gol uvek ćelavi Miletić u glavnoj negativnoj ulozi.I uvek ista poza,iznenadjena faca ,raširene ruke i kao da pita otkud tu lopta da prodje.Nikad na poziciji što bi rekao Djukić.Pozicija,pozicija...A skoro jedan komentarišući na ovom sajtu igru ćelavog reće da je zreo za reprezentaciju.O zemljo Indijo...