Bunjevčević otkrio, Bane na Mundijalu, štoper ne!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 11.05.2018.
12:07
Izvor: Sportske.net

Direktor državnog tima Goran Bunjevčević otkrio je u razgovoru za O2 televiziju da Branislav Ivanović nema težu povredu i da će ona biti sanirana.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Reprezentacija Srbija će i definitivno igrati prijateljske mečeve protiv Čilea i Bolivije pred Mundijal, što je danas potvrdio i Goran Bunjevčević.

"Koliko god se mi trudili da rasporedimo teret na sve tri utakmice taj meč sa Kostarikom će biti osnova celog SP. Pozitivan rezultat bi dao dodatni elan i motiv našim igračima za naredne utakmice. Zato smo se opredelili da rivali u te dve utakmice pred SP budu Južnoamerikanci. Mislim da imaju sličan stil kao Kostarika", rekao je Goran Bunjevčević za O2 televiziju, prenosi sajt B92.

Na pitanje da li će za Mundijal biti spremni Nastasić i Ivanović, Bunjevčević je doneo "polovične" vesti. Juče se pojavila informacija da bi Matija Nastasić i pored teške povrede mogao da stigne za Rusiju, ali to je negirao Bunjevčević.

"Što se tiče Nastasića, on nažalost neće biti u prilici da pomogne reprezentaciji. Doživeo je težu povredu. Takve stvari nas i najviše muče i brinu, šta će se dešavati pred samo SP. Vrlo je važno da naši igrači "prežive" taj period do završetka njihovih prvenstava i pripremni period jer u slučaju povreda dolazimo u situaciju da moramo da tražimo alternative i zamene", istakao je Bunjevčević.

Dobre vesti su u vezi Branislava Ivanovića.  

"Bane je doživeo malu povredu u Rusiji, ali na svu sreću biće brzo sanirana. Imali smo razgovor s njim, selektor i ja. Lepo smo razgovarali. Nisu to lake priče. Međutim, Bane je posle tog razgovaora na najbolji mogući način opravdao poverenje svojim ponašanjem, protiv Nigerije pokazao da se vraća na svoje stare igre. Neće s njim biti nikakvih problema u vezi sa statusom u reprezentaciji", rekao je Bunjevčević.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sasha_Voj
Friday, 11.05.2018
18:37

Pazi sad, Srbija završava prva u grupi, kosta ruka druga. Brazil i svajcarci ispadaju. Zvuči za ne poverovati al i to će se čudo dogoditi

avatar
CZYNWA
Friday, 11.05.2018
16:19

Надам се на позицији десног бека, јер се са штоперима некако можемо покрпити (Вељковић, Миленковић, Тошић), а десно, Рукавина је критичан, а ни Баста није пуно бољи.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
18:33

Bas tako. ali, objasni to ovom Celzijevcu ispod nas:-D

avatar
NikkiCFC
Friday, 11.05.2018
16:09

Kakav zbunjujuc naslov, pa i Bane je stoper.

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
18:34

Znao sam da ces ovo napisati:-D

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
14:33

Direktor drzavnog tima je neko ko ima samo 16 nastupa za reprezentaciju, fantasticno...

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
13:04

Samo vi njega stavite na siri spisak za svaki slucaj...

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 11.05.2018
12:51

Umesto Nastasića obavezno pozvati Blekija Milenkovića, on je odličan ove sezone i budućnost reprezentacije! I nadam se da neće pozvati Maksimovića koji je potpuno izgubljen.

avatar
CZYNWA
Friday, 11.05.2018
16:21

Не умјесто Настасића, него га позвати првог. Он и Вељковић су једини који играју константно добро, уз Пејчиновича, кога сви селектори заобилазе и донекле Тошића, који није баш да игра стално, али кад игра, игра добро. Максимовића не треба ни разматрати, лик је просто погубљен у простору.

avatar
Zauvek Plavac
Friday, 11.05.2018
19:17

Mislio sam umesto Nastasića samo ako Nastasić ne bude spreman. Ako bude spreman onda obojica, zajedno sa Ivanovićem i recimo Veljkovićem, ili Tošićem(konstantno igra cele sezone i realno nije loš).

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
18:34

Doktore:-D Jos samo kad bi napisao da i Spajic treba da bude uzet u razmatranju, ljudi ne bi znali ko je ko od nas dvojice:-D

avatar
Dracula
Friday, 11.05.2018
12:20

Ne, bukvalno isti nacin fudbala praktikuju ostale KONKAKAF zemlje, a ne juznoamerikaci; Znaci mogao si da izaberes Honduras, El Salvador, Panamu, Meksiko pa cak i SAD (Gvatemala i Belize su nivo beton lige)...Sad ako su oni zauzeti drugim obavezama ok, samo nemoj da prodajes maglu; Kakva bre Bolivija i Kosta RIka covece; Za Svajcarce ti ne treba pripremna; igramo protiv takvih reprezentacija svakih nekoliko meseci a Brazil ce da nas napuni i ovako i onako...

avatar
REVOLTOVA LISTA
Friday, 11.05.2018
13:06

Tacno tako, Panama nam je bila idealna, taman i ona igra SP sto je jos bolje. Bolivija ce da nam posluzi da vidimo kakav je Brazil i kako igra:-D

avatar
Don Silvio
Friday, 11.05.2018
14:06

napunice nas svi