''BUM'' pred Partizanov žreb - Ode Rikardo!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.06.2019.
11:08
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Crno-beli ostaju bez najboljeg strelca iz prethodne sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nedeljama se već najavljuje takav epilog, spekulisalo se u medijima o brojnim ponudama za Rikarda Gomeša, a danas smo, izgleda, dobili i konačan rasplet.

Par sati pre žreba drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ''Telegraf'' je preneo informaciju da će Rikardo karijeru nastaviti u Al Šarži iz Dubaija!

Pomenuti izvor navodi da će Rikardo tokom dana otputovati u Ujedinjene Arapske Emirate na potpisivanje ugovora, a Partizan bi trebalo da zaradi između 4 i 5 miliona evra.

Za reprezentativca Zelenortskih Ostrva bilo je interesovanja i iz Kine, Saudijske Arabije, ali izgleda da je ponuda iz Dubaija bila najpovoljnija i najkonkretnija.

Biće to prvi veliki Partizanov izlazni transfer ovog leta, posle čega će se ''lakše disati'' u Humskoj u pokušaju da se angažuju nova pojačanja iz inostranstva ovog leta.

Rikardo Gomeš je u Partizan stigao prošlog leta iz portugalskog Nasionala, ostavio je odličan utisak, postigao 26 golova u svim takmičenjima, uz konstantnu formu tokom čitave sezone.

U intervjuu za ''DTUDO1PUCO'', Rikardo je pre par dana između ostalog izjavio da mu je u Partizanu i Beogradu bilo odlično. Ipak, nije odbacio mogućnost rastanka ovog leta.

''Volim da budem tamo, ljudi su me lepo prihvatili. Beograd je vrhunski grad, sa bogatom istorijom.

Posle bogate sezone, sve je moguće. Naravno, voleo bih da napravim novi korak u karijeri, ali ako on i izostane, dobro mi je u Partizanu'', objašnjava Rikardo.

Otkrio je tada i u kojim zemljama bi voleo da igra posle Partizana, pa se stiče utisak da mu najveća želja danas baš i nije ispunjena.

''Postoje lige u kojima bi voleo da igram makar jedan dan, to su španska, italijanska, engleska, ali videćemo šta će se pojaviti'', rekao je Rikardo.

Pojavila se Al Šarža, pa će na Lige petice još morati da sačeka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 19.06.2019
16:58

Sad vidim i Marković u Olimpijakos za 1.5m. Možda i to nije loš potez, pogotovo ako je zadržan ozbiljan procenat od vrednosti sledećeg transfera. No, ako se proda i Pavlović, a pusti Ostojić, kao što je pušten Valijente (doduše nije otišao), pa pušten Balaž, talentovan i odgovoran, zreo mlad igrač i čovek, to znači da ćemo - uigravati odbranu sa nekim novim prosečnjacima, a la Vujačić i taj Dinga. Pa i da su talentovani, tako novi i neuigrani - garantuju nestabilnost u odbrani u kvalifikacijama. Ako se proda i Miletić (ćela), ako se dobije dobije dobra cena, biće to skoro potpuno nova odbrana, zasad i bez špica, ali svakako sa špicem koji će se uigravati... Plašim se da će i ti Škoti u ovim okolnostima biti ozbiljan protivnik.

avatar
Silent
Wednesday, 19.06.2019
15:47

Kk i fk partizan mogu ugasiti svetla to im je kraj

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
20:24

Mogu i ja tebi oba oka da zatvorim, ako budes dobar, mozda i samo jedno.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 19.06.2019
15:15

Sad kad bude -25 u decembru onda ce opet biti sudije, Terzic, Kokeza, itd itd

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Wednesday, 19.06.2019
12:20

Nate najbolji igrac ovog dela evrope ce otici u evropu,u neku od najboljih liga,nate nasi igraci ne idu u aziju,nate :D

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
11:33

Al Sarza ispalila sarzer. Matic je OK kao neka rezerva ako ne dodje Saponjic, ali, prvi napadac mora da bude zver!

avatar
magister
Wednesday, 19.06.2019
11:31

U poslednje vreme sam negativan, zbog nerazumnih poteza, nedostatka vizije, taman kad sam se u nekog ponadao, neodlaska trija V... Prodaja Gomeša je - očekivan i pametan potez. Ako se dobije tih oko 4.5 miliona, i ako se pola toga da na plejmejkera i špica - to bi bio pun pogodak. Gomeš je igrač sjajnih kvaliteta, od koga uvek može da se očekuje i da se dobije, ali pre igrač za manji nego za veliki klub. On je navikao i da olako troši lopte, nije baš nekakav aktivan učesnik u građenju akcija, osim što pokušava da se otkrije i dobije loptu (što jeste važan kvalitet za njegovu poziciju). Mislim da se može za do 1m dovesti igrač koji je i realizator i spremniji da učestvuje u igri.

avatar
REVOLT OF MILAN
Wednesday, 19.06.2019
12:10

I koji mnogo bolje igra glavom:-D

avatar
paok
Wednesday, 19.06.2019
13:12

U pravu si zs sve sem da ce uloziti pola para u ta dva igraca

avatar
IDEA ponos severa
Wednesday, 19.06.2019
11:29

Ako je onaj penaldzija bio prodan za 5 milki. A Rikardo za 4,5!?hmm Pa Rikardo je za onog penaldziju Batistuta

avatar
⭐♦ povratka kralja
Wednesday, 19.06.2019
12:02

Biliii Beerooon, buuum. :D

avatar
trifun
Thursday, 20.06.2019
07:09

Čega se pametan stidi,budala se ponosi!!!

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 19.06.2019
12:19

Isto i Saponjic bio Zuba Ronaldo za Luku Jovica.Inace Boaci Rikardo mrtva trka,mada mislim da je Rikardo bolji kad hoce da igra :D