''BUM'' - Povratak Slavoljuba Muslina u srpski fudbal!

Autor: Darko Mitrović
subota 29.02.2020.
12:20
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neočekivan potez nekadašnjeg selektora.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Bivši selektor Srbije Slavoljub Muslin koji je naš nacionalni tim odveo na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godine, ali nije dobio priliku da vodi ekipu i na tom takmičenju, ponovo se vraća u srpski fudbal.

Ali, ne reprezentativni, već klupski, i ne superligaški nego - srpskoligaški!

''Žurnal'' prenosi da je Muslin prihvatio poziv Radničkog 1912 iz Sombora, gde će u narednom periodu biti savetnik stručnog štaba.

Na prvi pogled, veliko iznenađenje, ali ne i ako se ima u vidu da je trener Radničkog Ivan Gvozdenović, Muslinov nekadašnji igrač iz vremena dok su obojica bili u Crvenoj zvezdi pre dvadesetak godina. Tada su razvili i prijateljstvo koje očigledno još uvek traje.

''Muslin je veliko fudbalsko ime i čast mi je što je prihvatio da nam pomogne da bismo ostvarili ambiciozne planove. Za njihovu realizaciju nije dovoljno imati samo želju, planove i materijalne mogućnosti, neophodni su znanje i bogato isksutvo.

Tu će do punog izražaja doći Muslinovi stručni i ostali kvaliteti. Treba istaći da će taj značajan posao obavljati bez nadoknade'', objašnjava Gvozdenović.
-
Baner

Radnički 1912 se takmiči u Srpskoj ligi Vojvodina, a posle 15 odigranih kola nalazi se u sredini tabele, na devetom mestu, sa po pet pobeda, remija i poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djoko Cvjeticanin
Sunday, 01.03.2020
12:01

Kad pre je zaboravio da su ga debilni smradovi najurili kao bolesnog ulicnog psa!

avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 29.02.2020
23:49

A u upravi Radničkog sve kriminalac do kriminalca.

avatar
Man united
Saturday, 29.02.2020
14:43

Паметније нам је било да смо њега довели кад је већ слободан.

avatar
babaroga
Saturday, 29.02.2020
16:56

Covek nece stres. Ovo mu dodje hobi, kao ja kad pravim vino. Dokazao je da ume, zaradio dovoljno i sad ide da uziva u partiji domina. Postujem.