BUM - Nemci ''zagrizli'' za Luku Adžića!

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.11.2017.
15:19
Izvor: Sportske.net

Uprava Crvene zvezde će tokom zime biti na slatkim mukama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Veliku pažnju širom Evrope su ove jeseni privukle igre ekipe Crvene zvezde, pa je za njene fudbalere interesovanje sve veće.

U prvom planu su, naravno, Ričmond Boaći i Gelor Kanga, ali i oni najmlađi su sve vreme na ''radaru'' bogatih evropskih klubova, što se već potvrdilo letos na primeru braće Ilić, Luke i Ivana, koje je ''kaparisao'' Mančester Siti.

Ovih dana u prvi plan izbija Luka Adžić!

Naime, nemački mediji plasirali su vest da je tamošnji bundesligaš Hamburg pokazao ozbiljno interesovanje za 19-godišnjeg Zvezdinog ofanzivnog fudbalera.

Ističe se da je u pitaju fudbaler sa velikim razvojnim potencijalom, ali se i podseća da njegov ugovor sa Zvezdom ističe već krajem sledeće godine, što u Hamburgu navodno žele da iskoriste.

Nema sumnje da će se o Luki Adžiću tek pričati kada su potencijalni transferi u pitanju, a ova zima će pokazati da li će Nemci zaista biti najkonkretniji. PItanje je, naravno, i za koju cenu bi Zvezda pristala da uopšte pregovara o Adžićeom transferu, s obzirom da se u ovim informacijama ističe i njegova cena sa Transfermarkta od 500.000 evra. Crveno-beli, naravno, očekuju mnogo više...

Ako bi do ovog transfera došlo, Luka Adžić bi se pridružio Filipu Kostiću, našem ''A'' reprezentativcu koji je već drugu sezonu standardni prvotimac ovog kluba.

-
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Silvio
Wednesday, 15.11.2017
21:28

Vjerovatno ce ga prodati, jer od prodaje i kupovine igraca se pune i privatni dzepovi. Ja licno ne vidim razlog za njegovu prodaju kroz godinu mozemo uzeti duplo vece pare. Ove godine prodajemo Baocija i Kangu uz pare iz evrope to je dovoljno da klub funkcionise normalno...

avatar
Џими Флојд Хаселбанк
Wednesday, 15.11.2017
18:50

Оставити га код нас још сезону, двије. Дати му уговор бољи него пацијенту Рикардињу. На тај начин њега обезбиједити, а нама и репрезантицији дати звијер од играча за наредних 10 - 12 година. Какав Хамбург и 500 хиљада.

avatar
Igornopolis
Wednesday, 15.11.2017
23:07
avatar
mmmm
Wednesday, 15.11.2017
17:19

Ako mislite da Zvezda bude jaka, onda znate da vam je ciniti da ozbiljne talente ne prodajete dok se ne dokazu u Evropi u dresu Zvezde. Sve drugo je demagogija.

avatar
indija durot
Wednesday, 15.11.2017
17:10

Ni slucajno prodavati,on je prirodna zamena za radonjica koga ce prvog prodati sledece ili ono tamo leto za ogromne pare bez obzira sto delimo procente sa cukarickim koji ce isto ekstra zaraditi..znaci adzic po planu ostaje jos 2 do 3 sezone..

avatar
neme
Wednesday, 15.11.2017
16:33

Doktor polako ubacuje u brzinu to sto on uradi u Januaru bice nezapamceno ocekujem da cak i Andelkovica zabode bar u Rodu,NEC a ovi sto nesto igraju Srnic,Pesic,Boaci ,Kanga kidanje brace Rusa za ogroman kes ili Italija,Francuska minimalac , Vujadin -Majnc,Denova ma nema greske