''BUM'' - Juventus počeo pregovore sa Partizanom!?

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.03.2019.
16:00
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Ovo bi mogla da bude spasonosna ponuda za crno-bele!

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Bez obzira na rezultatski veoma lošu sezonu i kadrovske turbulencije u klubu, letnji prelazni rok mogao bi da bude veoma zanimljiv u klubu iz Humske!

Jer, na vidiku je prlično velika zarada za crno-bele, znatno veća od onih koje su ostvarili u prethodna dva prelazna roka.

Podsetimo, zimus su crno-beli odbili primamljivu ponudu za svog najboljeg strelca Rikarda Gomeša od oko četiri mliona evra, ali je za očekivati da sličnih ponuda bude i na leto, ukoliko reprezentativac Zelenortskih Ostrva nastavi da trese mreže do kraja sezone.

Međutim, mnogo zanimljivija informacija stiže danas u vezi potencijalnog transfera talentovanog štopera Partizana Strahinje Pavlovića.

Portal ''Mozzartsport'' je preneo svoja saznanja da je Juventus pokazao interesovanje za momka koji će u maju postati punoletan, ali koji se već ustalio u startnoj postavi Partizana posle povrede godinu dana starijeg Svetozara Markovića. Navodno, pregovori sa čelnicima Partizana su već započeli.


EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Kalaba Strahinja Pavlovic

''Orlići'' su danas remizirali sa Ukrajinom (2:2), Pavlović je na terenu proveo svih 90 minuta, a narednih dana igraće i sa Belgijom i domaćom Italijom.

Pomenuti izvor navodi da je Juventus spreman da za Pavlovića izdvoji pet miliona evra, a da crno-beli pokušavaju da izdejstvuju bar za milion bolju ponudu, uz eventualne procente od naredne prodaje.

Pavlovića mnogi već porede sa Nikolom Milenkovićem ''Blekijem'', koji je pre dve godine otišao iz Partizana u Fiorentinu za 5.1 miliona evra, pa bi eventualnim transferom u Juventus popularni ''Kalaba'' možda i nadmašio ta očekivanja.

U teškoj finansijskoj situaciji u kojoj se Partizan nalazi, ovakav transfer bi bio pravo olakšanje, ali s obzirom na Pavlovćeve godine, ne treba odbaciti ni opciju da se on eventualno zadrži još sezonu kao pozajmljen igrač u Partizanu.

Ali, o tom potom, da sačekamo ishod razgovora, teško da će se sve to brzo završiti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Thursday, 21.03.2019
16:04

postavlja se pitanje: da li je i...il' je i nasa kvazi uprava?

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 21.03.2019
11:15

Cujem da pregovaraju da uzmu vucelica ,vazuru i ilijeva u kompletu.Sta ocekivati od ovih ljigavaca nego ovakve gluposti.

avatar
Consigliere 1927
Thursday, 21.03.2019
02:57

Cega 8 miliona hahahahah show.... Taj Pavlovic je karastrofa, prvo ni za derbi nije uradio nista posebno jos je komotno mogao da dune penal za onaj start nad Simicem. A posle derbija sramno je komentarisati, pogotov ovu poslednju, direktan krivac za dva gola protiv Spartaka. Markovic je dosta napredovak i okej igra, al Pavlovic ovo je smeno i procitati i komentarisati.

avatar
neme
Thursday, 21.03.2019
01:14

Smejurija.Dete u masini u kojoj se greske ne prastaju.Juve ce napasti Skrinjara .To je jedini stoper koji ih interesuje..

avatar
magister
Thursday, 21.03.2019
00:23

Ne verujem u ovu priču, kao što nisam ni onu o nekoj braći koju je valjda Čelzi hteo da plati oko 10 miliona (a možda je Zvezda i uzela tih 10 miliona). Kao - javio se Juventus. Možda i jeste, ali sve dalje, a pogotovo cifre su nerealne. Milenković jeste možda otišao za tu lovu, možda je mogao i više, ali je odigrao fantastično + uzeli smo duplu krunu. A sve i da je tačno, pa kakve to veze ima sa triom V? Kao, Vazura i Vučelić su preko svojih* (verovatno partijskih, SNS i SPS) veza doveli Juventus. Pa pre ih je doveo pokojni Vasa S. Tajčić.

avatar
babaroga
Wednesday, 20.03.2019
19:38

Jel vidite sta vam radi uprava, dva klinca prodaju za 8 miliona a vi hocete da ih terate? Pa ko bi to jos mogao da napravi tako?

avatar
Znajsha
Wednesday, 20.03.2019
19:29

Filijala.Trgovina decom.Mali klub,korupcija na to je spao Partizan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 20.03.2019
17:58

Ako ukinu ili redukuju pozajmice, nema nista od ovoga, a i inace zvuci kao nategnuta prica...

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 20.03.2019
17:24

Najjaci kometari ce biti od komsinica koji ce govoriti kako je ovo nemoguce da jedan Juventus oce da dovede igraca iz Partizana i to Pavlovica.
To sto Juventus dovede na desetine "klinaca" u svojim redovima svakog prelaznog roka nikom nista. Oni ako u tri godine izbace jednog do dva igraca koja dovedu kao Pavlovica oni su na konju.

avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 20.03.2019
17:46

Naravno da dovode na desetine klinaca, i to ne radi samo Juventus. I naravno da za taj buljuk klinaca ne placaju ovolike milione vec mnogo manje. Na kraju, sta se to nas tice...

avatar
UGASICE SE partizai
Wednesday, 20.03.2019
19:05

Stvarno ne znam cime se bavis,ali ti ako si uspesan kako pricas,mene je sramota za tog ko te placa.

Cuj "oni su na konju" 5 klinaca po 5m je u startu 25m,svakom moraju dati bar po 1m platu,sa porezom to je 2m godisnje x 5 je 10m,da bi od bilo koga od njih postao igrac koji vredi,morace da prodje barem 3 godine,tako da je to samo na plate 30m eura,a jos ce morati i da im povecavaju plate,ako napreduju,tako da ih za 5 igrace to kosta malo preko 70m eura,nesto ne znam da se stoperi prodaju po tim cenama svkaodnevno,ne samo stoperi,nego bilo ko,a i da prodaju,opet su na nuli,tako da tog konja ne znam gde si nasao?

PS: Pavlovic je decko prosecan fudbaler,to sto vam igra je jer ste jadni i jer nemate pare,pa morate klince ubacivati.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 20.03.2019
18:15

Sta je pa pet miliona evra za njih leba ti?

avatar
Nikola Spasic
Wednesday, 20.03.2019
17:15

prodace malog i svetu koji je malcice iskusniji,uzece oko 8 milona za oba klinca i onda ce krenuti da se hvale kako je to bilo jedino resenje i spas za klub i onda ce sacuvati svoje fotelje sa katastrofalnim rezultatima...zivi bili pa videli..pozdrav

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 20.03.2019
18:32

Kao prvo, ovi klinci nevrede 8 miliona . Više nego duplo manje možda vrede.Oni o hvalenju tačno tako, dabi sačvali sebe.A o klubu i nemisleći ili nisu stručhi za to.Rekao bih ovo drugo.Da me neko ne shvati pogrešno.Partizan poštujem i cenim njegove uspehe i žlim mu sve uspehe ali,da je uvek iza Zvezde.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 20.03.2019
18:44