BUM iz Humske! Savo vodi 24 igrača na Zlatibor, nema nekoliko standardnih!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 20.06.2019.
13:37
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Savo Milošević započeo kreiranje novog tima, nema nekoliko igrača koji su prošle godine bili standardni prvotimci.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Koga će Savo Milošević povesti na Zlatibor?

Spisak koji je objavio "Telegraf" će vas šokirati, pošto na njemu nema nekoliko igrača koji su bili standardni u Partizanu prošle godine.

Među njima su Goran Zakarić i Nemanja Nikolić koje niko nije očekivao da budu otpisani, ali i Miroslav Vulićević, Nemanja G. Miletića, Slobodan Urošević, Mark Valijente, Armin Đerlek, Dejan Georgijević, Musa Ndžaji i Radivoj Bosić.

Evo i spiska putnika na Zlatibor, primetićete da je na spisku i Bojan Ostojić koji nije produžio ugovor sa crno-belima, kao i Sejduba Suma i Ognjen Ožegović koji su se, između ostalih, vratili u redove Partizana.

Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Aleksandar Popović (golmani), Nemanja R. Miletić, Pešukić, Igor Vujačić, Dominik Dinga, Bojan Ostojić, Strahinja Pavlović, Zlatan Šehović, Milan Smiljanić, Aleksandar Šćekić, Saša Zdjelar, Filip Stevanović, Lazar Pavlović, Đorđe Ivanović, Zoran Tošić, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović, Rikardo Gomeš, Strahinja Jovanović, Ivan Milosavljević, Slobodan Stanojlović i Miljan Momčilović.

Inače, Miloš Vazura je pominjao prodaju nekoliko igrača Partizana ovog leta, među kojima su Strahinja Pavlović i Rikardo Gomeš koji putuju na Zlatibor, ali i Nikolić i Zakarić koji neće putovati sa timom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Thursday, 20.06.2019
19:16

Bilo bi normalno da uz ovakve promene ide i nekakva medijska konferencija na kojoj bi novinari mogli da pitaju o pojedinim odlukama i rešenjima. Stojković se verovatno kasnije priključuje, što znači da je jedan golman višak, a to opet znači da Savo još nije odlučio ko je višak. Fali levi bek, ako proda Uroševića, i ja sam zaista začuđen da Savo nije prepoznao izuzetan potencijal Ćorkovića. Jes' da bi to bila dvojica tinejdžera na levom beku, ali meni deluju zrelije od mnogih znatno starijih. Takođe - tri zadnja vezna (!?), umesto da je tu Đerlek, dobar i u defanzivi i napred, umesto Šćekića npr, ili Zdjelara ako on može da se proda za preko 1.5 miliona. O NIkoliću sam do zime mislio da je neupotrebljiv, ali je posle pokazao mnogo više i uz ozbiljan rad i taktičke korekcije, on bi zaista mogao da postane naš Ibra. Ivanović - ima agresiju i ume i da uradi nešto, ali - neškolovan igrač, mnogo problema od prijema do vožnje u trku, predugi forovi, šutiranje nasumce - često u blok, napamet driblinzi, unapred zamišljeni... S druge strane - Zakarić - po mom mišljenju odličan, ozbiljan, odgovoran, izgubljen u stalnom premeštanju s pozicije na poziciju i njegovoj očiglednoj volji i profesionalnosti da sve prihvati i sve odigra. To je dovelo do pada forme. Obradovalo me je što su i Stevanović, Milosavljević, Stanojlović tu, a Strahinja na mene dosad nije ostavio utisak kao ova trojica, mada ne bih potpisao, može na kraju da se ispostavi da neko od njih trojice ne uspe, a on se uzdigne. Sve u svemu: višak - Ivanović, Šćekić i novodovedeni, nedostaju - Đerlek, Zakarić, Nikolić, Ćorković i Arambašić.

avatar
nemam pojma
Saturday, 22.06.2019
19:07

I onaj bek, kapiten Arambašiću. Desni bek.

avatar
nemam pojma
Thursday, 20.06.2019
15:54

Stojković, Marković?

avatar
REVOLT OF MILAN
Saturday, 22.06.2019
10:24

Sveta je na EP, a Stojke odmara:-D

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 20.06.2019
15:26

Sta bi sa Bosicem najvecim talentom i pojacanjem ikada :D

avatar
Miloš Šajn
Thursday, 20.06.2019
15:09
avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
17:05
avatar
NikolaDzoni80
Thursday, 20.06.2019
14:08

Ne vidim nigde ni Vladimira Stojkovica,sta je sa njim?

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 20.06.2019
16:47

Preskace Zlatibor, dobio je produzen odmor.

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
17:05
avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
13:57

Sa druge strane, Milošević je na spisak putnika uvrstio 24 fudbalera, ali će se i to vremenom sigurno menjati, jer Rikardo Gomeš čeka finalizaciju transfera u Emirate, tačnije Al Šaržu (pregovori klubova u završnoj fazi). Nešto kasnije ekipi će se priključiti prvi golman Vladimir Stojković, koji je dobio produženi odmor, Svetozar Marković koji je na Evropskom prvenstvu sa mladom selekcijom Srbije, dok je na spisku, recimo, i Bojan Ostojić, čiji status još uvek nije rešen (pregovori o novom ugovoru).

U narednom periodu Partizan će pokušati da reši i status Danila Pantića, koji je pod ugovorom sa Čelsijem i još uvek je neizvesno da li će londonski klub pristati na novu saradnju sa crno-belima ili će, pak, vezistu proslediti u neku novu sredinu.

Takođe, klub iz Humske radi na angažovanju pojačanja, pa se očekuje dolazak još dva napadača, krilnog veziste i zadnjeg veznog fudbalera i svi oni će biti stranci. A radi se i na angažovanju još dva centralna defanzivca i levog beka i svi oni će verovatno imati srpske pasoše, o čemu smo već i pisali.


Moram da mu odam priznanje da je ovde napravio odličan rez, ako ne i savršen čak, jedino bih možda Marka zadržao (samo) ako ode Strahinja. Jeste da nije imao težak posao, ali, dobar posao:-D

avatar
REVOLT OF MILAN
Thursday, 20.06.2019
13:49

Kako niko nije ocekivao? Ovo je i vise nego ocekivano isto kao i onaj nas sastav mlade od pre neki dan:-D Lutovac je dosao i samim tim je Zakaric postao suvisan (i inace je bilo primetno da ga Savo ne mirise preterano), na stranu to sto tu dosta i klinaca ima na krilnim pozicijama pa se guzva velika stvorila, a vratio se i ozegovic koji ce verovatno tu ostati, na moju veliku zalost, i on ce biti drugi spic ili ce to biti neko kao sto je na primer Saponjic.