Bugari o Zvezdi: ''Vanvremenski brend!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.07.2016.
13:38
Izvor: Sportske.net

Lepi komplimenti na račun Crvene zvezde u pojedinim bugarskim medijima, uoči večerašnjeg dvoboja u Razgradu.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras će pokušati da ostvare što bolji rezultat protiv bugarskog šampiona, pred revanš na (nema sumnje) prepunoj ''Marakani'', koji će rešiti pitanje putnika u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona.

I dok mnogi ističu ekipu Ludogoreca kao velikog favorita u ovom dvomeču, na račun Crvene zvezde stižu i lepe pohvale od strane pojedinih bugarskih medija, poput ''Tema sporta''.

U najavi večerašnje utakmice u Razgradu, pomenuti portal naglašava da će se dvomeč Ludogoreca sa Zvezdom bitno razlikovati od mečeva prethopdn runde kvalifikacija, u kojima je bugarski šampion lako izašao na kraj sa ekipom podgoričke Mladosti.

Podseća se na Zvezdinu evropsku titulu iz 1991. godine, naglašavajući da se radi o klubu koji predstavlja ''vanvremenski brend''.

''Bez obzira na finansijsku krizu i preokrete kroz koje prolaze, Zvezdaši su vanvremenski brend, a ponekad je u fudbalu i samo to dovoljno'',
ističe se u tekstu.

Naravno, nije moglo i bez pominjanja dvostruke pobede Ludogoreca nad Partizanom, prethodnih godina u kvalifikacijama za LŠ, ali bi im pobeda nad Zvezdom ipak bila od posebnog značaja. Baš kao i ona protiv Steaue pre dve godine, kada je Ludogorec izborio istorijski plasman u Ligu šampiona.

''Ludogorec će 2. avgusta na stadionu 'Rajko Mitić' imati divnu priliku da napiše novo poglavlje u svojoj istoriji kao tim koji je pobedio jedina dva kluba iz Istočne Evrope koja su osvajala evropski pehar sa velikim ušima'', zaključuje ''Tema sport''.

Ipak, nadamo se da im se ta želja ovoga puta neće ispuniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.07.2016
16:31

Zvezdo večeras igraš za svoj rodni grad Beograd, za našu majku Srbiju i za srpsku dijasporu, zato srce na teren. Živela Zvezda i naša majka Srbija. Pomoz' Bože.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Tuesday, 26.07.2016
16:20

Svi klubovi iz Jugoistočne Evrope sanjaju da budu bolji od Zvezde, a ne samo Ludogorec. Da nismo pokradeni 79. u finalu kupa UEFA imali bi dva evropska, trofeja, a ne samo jedan.

avatar
Tuesday, 26.07.2016
16:48

Iskreno, možda bi onda osvojili i više ko zna.Da tada nismo pokradeni možda bi smo bili još jači.Ali šta bi bilo kad bi bilo.Ipak smo ostali institucija za sve :)

avatar
Tuesday, 26.07.2016
15:02
avatar
indija durot
Tuesday, 26.07.2016
14:11

Hvala na lepim recima.Idemo veceras do pobede.Nadam se da ce general da nam proradi konacno.Ocekujem i Plavsica u drugom delu..Jedino se bojim drugog stopera ko god to bio sa Fibelom.Ne razumem kako to nismo resili ranije dovodjenjem nekog igraca jer brz stoper bio je vazniji i od Mucea i od Ruiza i od Kange iako mislim da su sva trojica odlicni..Ovako njima sigurno ide 600000e ukupno za plate pa ne znam dal je sta ostalo za jos jednog stopera.P.S:Ljudi pa jel moguce da je lune toliko propao...

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 26.07.2016
15:36

Vala, svaka ti je na mestu, ništa za dodati, sem da bih Plavšića voleo da vidim od starta. Za Luneta je sve jasno, vidi se da se baš trudi, ali je spor jako i odbrana trpi zbog toga.

avatar
indija durot
Tuesday, 26.07.2016
16:59

Ma nadam se da ce ovi njihovi malo da se umore pa da ih atomski mrav pregazi u drugom poluvremenu..Inace sam za to da on mora biti prva postava..Muce jeste dobar al nije nam trebao jer nam samo gusi Plavsica...Kao da u upravi zajedno sa grofom nije bilo vere u njega a ja sam bio uveren da ce biti vodja ove sezone...Al dobro,verujem u grofa.

avatar
Tuesday, 26.07.2016
13:40

I tim koji je pobedio jedina tri kluba iz istocne Evrope koja su igrala u finalu.

avatar
Sad il\' nikad!
Tuesday, 26.07.2016
14:11

Da :D , nzm da li znas ali Beograd je jedan od 3 grada u Evropi koji imaju 2 ucesnika u finalima Kes-a ili Lige sampiona. Madrid ima Real i Atletiko , Milano ima Milan i Inter a Beograd ima Zvezdu i Partizan. Svasta moze da se cuje od Ace informacije tokom prenosa Lige sampiona na RTS-u :D

avatar
Tuesday, 26.07.2016
15:02

P.S. Ima i London dva ucesnika (Arsenal i Celzi), a i tu vazi ista ova prica, i tu je ostecen Arsenal za gol iz ofsajda ako nista drugo dok je Real za po jedan KES tj. LS ostetio nas i Atletiko Madrid tako da je ovo sad NE-REALna slika...

avatar
Tuesday, 26.07.2016
14:43

Znam za to, da je pravde i srece, sva tri grada bi imala po dva prvaka.

avatar
kizito
Tuesday, 26.07.2016
14:36

Doktore,pobednici ostaju vecni,a gubitnika finala se retko ko seti.

avatar
DzoniSetac
Tuesday, 26.07.2016
14:36

I london ima 2 predstavnika