Budućnost se sprema za rekordni transfer, u igri Salcburg, Dinamo Zagreb, a Partizan...?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 06.02.2020.
13:11
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Ovaj momak privlači sve veću pažnju, da li će Partizan reagovati?

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Osamnaestogodišnji štoper i kapiten podgoričke Budućnosti Stefan Milić mogao bi da postane fudbaler koji će ostvariti rekordni transfer od osamostaljenja Crne Gore.

Rekord još uvek drži Fatos Bećiraj, koji je 2010. godine za 650.000 evra prešao iz Budućnosti u zagrebački Dinamo, a kako prenose podgoričke ''Vijesti'', sada je austrijski Salcburg spreman da plati 800.000 evra Podgoričanima za Milićev transfer.

Osim Salcburga, za Milića je zainteresovan i zagrebački Dinamo, njihov sportski direktor Zoran Mamić je dolazio da na delu vidi ovog momka, ali uprava Budućnosti još odoleva ponudama.

"Mislim da je za sve nas koji radimo u klubu, za ekipu, a i za njega samog, najbolje da ostane još pola godine", izjavio je sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević.

Stefan Milić je najmlađi kapiten u istoriji kluba, a sa njegovim potencijalom odlično je upoznat i trener Partizana Savo Milošević, kao i čelnici crno-belih.

Sećate se, letos je na pripremama Budućnost savladala Partizan sa 1:0, Milić je odlično odigrao taj meč i pričalo se kako je oduševio ljude iz Partizana, ali dalje od toga se nije odmaklo, iako Partizan čitave zime neuspešno traži pojačanje na mestu štopera.

Crno-belima treba adekvatna zamena za Strahinju Pavlovića koji će se na leto preseliti u Monako, ali ove zime to pitanje nisu uspeli da reše. Pominjali su se Slobodan Rajković, Uroš Vitas, ali ni jedan, ni drugi nisu uspeli da se dogovore sa čelnicima Partizana.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 06.02.2020
18:59

Није луд да дође у партизан.

avatar
Ars Lalateli
Thursday, 06.02.2020
18:25

Nije los... Ali... Ima utakmica u nogama... Stojicev mislim igrač
A najveći transfer u Crnoj Gori je Bakića 2014. u Torino iz Mogrena. Vrijednost tri miliona eura

avatar
magister
Thursday, 06.02.2020
16:49

Više puta sam pisao, pa ću ponoviti, radi podsećanja:
1. trenutno: Ostojić, Pavlović, Vujačić... Miletić... pomoćni - Smiljanić.
2. od mladih: Cvetojević (U18), Balaž, S. Bošnjak, Vlalukin
Posle odlaska Pavlovića verovatno moramo dovesti jednog gotovog igrača, spremnog da odmah igra i preuzme odgovornost; ili prekomanda Miletića, koji takođe ima dodatni kvalitet za stopera, sjajno iznosi loptu, ima tehniku i bolji je na mestu stopera nego d.beka, uigran je s timom, odbranom, Ostojićem; u tom slučaju - morali bismo tad imati gotovog d. beka - možda Lutovac, možda Cucin, možda neki treći - nov zreo igrač;

Nisam gledao ovog dečka, i naravno da bi bilo sjajno ako se radi o takvom potencijalu, kakav je bio npr. Savić - dovesti ga. Ali, on je mlad igrač, pred njim je rad i sazrevanje i nisam siguran da je pametno dati veliki (za nas) novac, a imamo 4 izuzetno talentovana igrača za tu poziciju (pod 2.).

avatar
Nedic Milos
Thursday, 06.02.2020
22:23

Slazem se sa svim sto si napisao.. Ali ovaj decko je nebruseni dijamant.. Moze se desiti da bude novi Milenkovic.. Taj tip igra a je.. Mislim da bi ovo trebalo uzeti

avatar
magister
Saturday, 08.02.2020
02:11

Pretpostavljam da si gledao, i nadam se da si 100% u pravu i da Partizan tog dečka prati. Ipak, uvek bih u takvoj varijanti pre bio za dogovor sa davanjem pristojnog procenta od sledećeg transfera i doškolovavanjem, nego rizikom da se uloži veliki novac i da se nadamo velikoj zaradi. Jer, bolje je uglavnom manje rizikovati, pa adekvatno tome i manje zaraditi, ali težiti stabilnosti.

avatar
Osijek 51
Thursday, 06.02.2020
15:43

Gotovo sam siguran da se u basni o cvrcku i mravu mislilo na upravu Partizana, naravno oni su cvrcak. Kada treba nekoga prodati onda su super ekspresni, ali kupovina predstavlja muke Isusove.....Bice komedija od price na ljeto kada ode Pavlovic, Ostojic je na zalasku karijere, prodace Sadika i Sumu, a kvalifikacije stizu, stizu, stizu.....

avatar
2012/2013-2019/2020
Thursday, 06.02.2020
15:21

Stefan Savic Milic.