Budi se kragujevački Radnički, sledi derbi za derbijem, možda i ključne utakmice u sezoni!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
11:17
Izvor: Sportske.net

Da li je kragujevački prvoligaš na putu izlaska iz rezultatske krize?

Screenshot/YouTube/ Prvaliga Srbija
Screenshot/YouTube/ Prvaliga Srbija

Povezane vesti

Radnički je juče na svom terenu savladao poslednjeplasiranu Budućnost iz Dobanovaca sa 1:0, golom Kovačevića iz penala i donekle nagovestio povratak u formu pred seriju veoma teških mečeva u naredmom periodu.

Podsetimo, Kragujevčani su prošle sezone igrali u baražu, gde ih je na penale eliminisala Inđija, sadašnji superligaš, pa se očekivalo da će ove sezone Radnički biti jedan od glavnih favorita za povratak u elitno društvo.

I dalje imaju ekipu kadru da se bori za vrh tabele, ali u prvih desetak kola to nisu uspeli da pokažu, uz različitih razloga, sećamo se i saopštenja Radničkog posle poraza od Žarkova, kada su bili besni na sudije...

Ono što ih čeka u narednom periodu, jesu za početak dve veoma teške utakmice, protiv trenutno vodećih ekipa na tabeli.

U sredu gostuju Zvezdinoj filijali, prvoplasiranom Grafičaru, a onda narednog vikenda dočekuju Novi Pazar, koji sa Dinamom iz Vranja deli drugo mesto.

Od ishoda ove dve utakmice mnogo će zavisiti šanse Radničkog da ostvari zacrtane ciljeve pred početak sezone.

U prilogu su najzanimljiviji detalji sa jučerašnje utakmice protiv Budućnosti i izjave trenera, kao i pogled na tabelu Prve lige, na kojoj Radnički trenutno zauzima tek jedanaesto mesto.

''Ja nisam selektirao ovu ekipu, ali pokušavam da iz nje izvučem maksimum. Ima tu pomaka, ali sve to može puno bolje. Potrudićemo se da u nastavku sezone popravimo svoj položaj na tabeli. U tom smislu, ja se nadam da ćemo mi već u sredu pobediti Grafičar i tako staviti tačku na ovu krizu'', rekao je, između ostalog, trener Radničkog Darko Vojvodić posle jučerašnjeg meča.
-
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Saturday, 05.10.2019
16:03

Pobedili poslednjeplasiranu Budućnost sa 1:0 golom iz penala! Pa to je definitivno znak da su izašli iz krize. Kao da su pobedili prvoplasiranu ekipu sa 5:0!

avatar
boris96pfk
Saturday, 05.10.2019
14:32

Mene samo zanima zasto sve i jedan trener za poraz krivi sudije i sudjenje. Moze se desiti da ima neki sudija koji se u najmanju ruku ne snalazi dobro, ali da nijedan ne valja...alal nam vera