Buač: "Za nijansu smo bili bliži pobedi"

Autor: Beta Beta
subota 18.11.2017.
22:50
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač rekao je da je njegova ekipa za nijansu bila bliža pobedi u današnjem meču protiv Radnika u Super ligi Srbije.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač rekao je da je njegova ekipa za nijansu bila bliža pobedi u današnjem meču protiv Radnika u Super ligi Srbije.

"Znali smo da ova utakmica neće biti laka, jer je Radnik na prethodna tri meča pobedio ekipe Spartaka i Voždovca. Trenutno se nalaze u delu tabele koji vodi u plej-aut, ali vidi se napredak u njihovoj igri i zato popravljaju svoj plasman", rekao je Buač, objavljeno je na sajtu kluba.

Vojvodina i Radnik danas su igrali nerešeno 0:0, u 17. kolu Super lige Srbije.

"Naša igra nije bila naročito tečna, što je teško uspostaviti protiv ovako organizovanog tima, ali smatram da smo, iako su oni možda imali bolje prilike, mi bili za nijansu bliži pobedi. U narednom periodu, moramo da radimo i treniramo bolje, kako bismo izvukli maksimum iz preostalih pet utakmica", rekao je Buač.

Za Vojvodinu su na današnjem meču debitovali štoper Mladen Devetak (18) i vezista Luka Vujanović (23).

"Devetak je izdanak omladinske škole Vojvodine i pokazao je da Vojvodina može ozbiljno da računa na njega, dok je Luka Vujanović prikazao sasvim solidnu igru i predstavlja primer kako jedan igrač treba da se ponaša na svakom treningu i utakmici, svojim radom i disciplinom. Žao mi je zbog svih nas, kao i zbog njih dvojice, što danas nisu debitovali pobedom", rekao je Buač.

U narednom kolu, fudbaleri Vojvodine gostuju ekipi Bačke u Bačkoj Palanci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke