Buač: "Nećemo eksperimentisati, nema popravnog"

Autor: Beta Beta
utorak 19.09.2017.
16:26
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač rekao je danas da neće mnogo eksperimentisati sa sastavom tima za meč protiv Dinama iz Pančeva u šesnaestini finala Kupa Srbije, jer je to takmičenje u kojem popravnog nema i svaki poraz znači i oproštaj od borbe z

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

"Sutra nam predstoji četvrta utakmica koju ćemo odigrati u poslednjih desetak dana. Radi se o Kup takmičenju, koje je specifično po tome što nema popravnog, pa samim tim nećemo mnogo eksperimentisati. U odnosu na meč protiv Napretka, napravićemo tri, maksimalno četiri izmene, jer još na jednoj poziciji imam nedoumicu", rekao je Buač.

Posle 10 odigranih kola u Super ligi Srbije, nakon kojih se fudbaleri Vojvodine nalaze na drugom mestu na tabeli, sutra će početi takmičenje i u Kupu Srbije.

Novosadska ekipa sutra gostuje Dinamu iz Pančeva, koji se takmiči u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina.

"Odmorićemo igrače kojima je to neophodno u ovom trenutku, ali s druge strane, igrači koji dobiju šansu, dobiće je zato što dobro treniraju i imaju moje poverenje. Protivnik nam je srpskoligaš i to je mač sa dve oštrice, pa moramo biti maksimalno fokusirani i skoncentrisani", rekao je Buač.

Utakmica između Dinama i Vojvodine igra se sutra u Pančevu, sa početkom u 15.30.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke