Brojne reakcije srpskih navijača, brojna pitanja za selektora, igrač sa klupe u centru pažnje (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.10.2018.
17:16
Izvor: Sportske.net

Mnogima nije jasno zbog čega ovaj momak ni danas nije dobio priliku da zaigra.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije zadržala je prvo mesto u svojoj grupi Lige nacija, ali opšti je utisak da smo protiv Rumunije u Bukureštu zaslužili više od jednog boda (0:0).

Pogotovo što smo čitavo poluvreme imali igrača više, stvarali prilike, uz neiskorišćen jedanaesterac, ali mreža golmana Tatarušanua ostrala je netaknuta...

Međutim, posle ovakvog epiloga, a imajući sve pomenuto u vidu, mnogi navijači se pitaju zbog čega ni danas nismo na delu videli napadački tandem Mitrović-Prijović.

Pogotovo, čitajući reakcije navijača, nejasno im je zbog čega je selektor Krstajić menjao beka u situaciji kada smo jurili pobedu, zašto je izostala i treća izmena...

U prilogu su neki od njihovih utisaka.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Sunday, 14.10.2018
18:01

Sta je meni neverovatno u svemu ovome. Prva stvar je da se vecina nasih navijaca moli Bogu da izgubimo svaku utakmicu da bi im pljuvanje bilo osnovano, a druga je da od piskaranja po drustvenim mrezama oni utakmicu i ne gledaju. Pa Rodic je zamenjen jer su ga grcevi uhvatili, ne kapiram kakav problem imaju sa tim? Dalje, nama je bod ovde kao kuca jer resavamo sve u Beogradu, a igrali smo 90 minuta na pobedu i nismo pobedili zahvaljujuci nesreci. Ljudima ovde se stvarno ne moze ugoditi. Znaci, izdominirali smo utakmicu, da nam je trebala stvarno pobeda, najverovatnije bi i dobili, prvi smo u grupi, delujemo sasvim solidno na terenu, podmladjen je sastav, igra uglavnom sve sto i treba da igra i opet drvlje i kamenje kao da na svakoj po pet komada primamo. Ja stvarno ne mogu da ukapiram neke stvari. Iz ovih kvalifikacija smo dobili odlican tandem stopera, odlican tandem zadnjih veznih, solidno igramo u oba pravca, opasni smo prema napred, prilicno cvrsti kada se branimo, dobro trce momci, ja ne razumem sta v vise hocete? Sad je Prijovic problem, je l' da? Do danas je bio Radonjic, a od danas je Prijovic. Znaci, ne mozemo mi sa dva takva napadaca da igramo, a Mitar igra dobro i ne znam sta sad treba da uradi trener, da stavi na klupu ovog sto je u zivotnoj formi da bi sutra zbog toga valjda mogli da ga pljujete? Neverovatno je kakav smo mi narod.

avatar
bagra
Sunday, 14.10.2018
18:08
avatar
bagra
Sunday, 14.10.2018
18:09

99% tvoteras nije loptu video, o sutiranju da ne govorim

avatar
Вукашин Ћулибрк
Sunday, 14.10.2018
17:38

Krstajiću vrati se u Radnik iz Bjeljine jer za bolje i nisi.

avatar
Gogi-11
Sunday, 14.10.2018
17:23

Kakav je strucnjak vodi igra nam je sjajna realno ne moze bolje on nezna bolje....