Brodarac želi pune tribine protiv Mančester Junajteda! Gde će se igrati ovaj meč?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.12.2017.
11:59
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Žreb parova plej-of faze U19 Lige šampiona doneo nam je spektakl u najavi.

Epa/Salvatore di Nolfi
Epa/Salvatore di Nolfi

Povezane vesti

Kao što smo već objavili tokom jučerašnjeg dana, srpski šampion u omladinskoj konkurenciji, ekipa Brodarca, u narednoj fazi takmičenja U19 Lige šampiona sastaće se sa - Mančester Junajtedom!

Još bolja vest je da se igra samo jedna utakmica i u tom susretu Brodarac će biti domaćin, 6. ili 7. februara.

Imajući u vidu da im u goste dolazi slavni klub, odmah posle žreba počelo je da se postavlja pitanje na kom stadionu će gostovati Mančester Junajted početkom februara.

Podsetimo, Brodarac je u prethodne dve runde takmičenja u U19 Ligi šampiona kao domaćin igrao na terenu SC FSS u Staroj Pazovi, ali ovoga puta će doći do promene.

To je posle žreba u izjavi za ''Sportski žurnal'' potvrdio i direktor Brodarca Dragan Ilić.

''Susret protim Mančester Junajteda biće odigran u Beogradu! Sve ćemo da preduzmemo da susret organizujemo na najvišem nivou. Rešićemo brzo gde će biti odigran taj istorijski meč, razmatramo neku od gradskih opcija, hoćemo da napunimo stadion'', poručio je Ilić.

Naravno, svi u ekipi Brodarca su oduševljeni što će imati priliku da odmere snage sa tako velikim klubom, ali poručuju da se neće uplašiti i da će dostojno reprezentovati srpski fudbal.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Tuesday, 12.12.2017
13:53

Momci zaslužili ste svu pažnju i poštovanje.Vaš uspeh je je fantastičan i nemojte se zadovoljiti sa njim.Možete još više i nadam se da će Vas Milan Kuljić vinuti još više.