Brodarac vs Mančester junajted - RASPRODATO! Sjajna poruka domaćina pred istorijski meč!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.02.2018.
09:58
Izvor: Sportske.net

Nesvakidašnji duel očekuje nas danas od 18 časova i 30 minuta na stadionu Voždovca. Naš Brodarac protiv velikog Mančestera u U19 Ligi šampiona!

uefa.com
uefa.com

Povezane vesti

Fudbaleri Brodarca napravili su veliki podvig ove sezone na evropskoj sceni, pa su posle pobeda nad izraelskim Makabijem iz Haife i gruzijskim Saburtalom, voljom žreba dobili priliku da odmere snage sa omladincima Mančester junajteda, u plej-ofu za plasman u osminu finala elitnog evropskog takmičenja za omladince.

Utakmica je na programu danas od 18:30h na stadionu Voždovca, igra se samo jedan meč i danas će pasti odluka koga ćemo gledati u narednoj rundi takmičenja.

Brodarac je saopštio da je u prodaju bilo pušteno tri hiljade karata, ali da su one juče rasprodate, pa će naš tim imati veliku podršku sa tribina da napravi senzaciju.

Kapije tribina za sve gledaoce na stadionu će biti otvorene dva sata pre početka utakmice, a pripremljena je i zanimljiva koreografija.

''Svima na stadionu želimo dobrodošlicu, dajemo svakome po jednu zastavicu Brodarca kojom ćemo obojiti stadion u plavu boju podrške našem amaterskom timu'', navodi se na sajtu Brodarca, uz pravu sportsku poruku:

''Navijajmo za naše, ne protiv njihovih!''.

Oni koji nisu došli do karata moći će ovaj meč da gledaju u direktnom TV prenosu na ''Areni Sport''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
3x3
Wednesday, 07.02.2018
11:24

Ja ne mogu da verujem da sad pravite veliki podvig time sto je izbacena jedna ekipa iz Izraela i jedna ekipa iz Gruzije koje uopste nisu fudbalske zemlje. Veliki podvig ce biti ako izbace Mancester. Nece biti katastrofa naravno ispasti od njih, ali veliki podvig nazvati sto su prosli Makabi i neki tamo Saburtal je stvarno smesno.