Britanski virtuoz "zadužio" Partizanov dres

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 11.10.2018.
13:06
Izvor: Sportske.net

Britanski violinista Najdžel Kenedi "zadužio" je u sredu crno-beli dres sa legendarnim brojem 22.

partizan.rs/Dušan Milenković
partizan.rs/Dušan Milenković

Povezane vesti

Britanski virtuoz otvorio je u sredu 50. BEMUS spektakularnim koncertom pod nazivom "Od Baha do Geršvina".

Publika u Sava Centru uživala je slušajući legendarnog violinistu, a siguno se pitate na koji način je ova vest povezana sa sportom?

Odgovor je jednostavan. Najdžel Kenedi je veliki navijač Aston Vile i poljske Krakovije, a otvoreno je priznao da u Srbiji podržava Partizan.

Bio je to signal da ga po završetku spektakularnog koncetra sačeka iznenađenje koje mu je priredio klub iz Humske. Portparolka FK Partizan Biljana Obradović uručila je Kenediju crno-beli dres sa brojem 22 i prezimenom legendarnog violiniste ispisanim ćirilicom.

Kenedi je kao navijač Aston Vile dobro zapamtio imena bivših fudbalera Partizana Saše Ćurčića i Sava Miloševića koji su svojevremeno nastupali za klub iz Birmingema.

Sada britanskog virtuoza i Partizan vežu još jače veze, a crno-bela porodica može da se pohvali da je brojnija za još jednog pojedinca koji je svojim talentom i radom priznat širom sveta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Thursday, 11.10.2018
19:46

Kad bi jos znao o kojem se klubu radi😂

avatar
JSD
Thursday, 11.10.2018
16:26
avatar
magister
Thursday, 11.10.2018
16:01

Bio sam na koncertu sinoć, uglavnom je svirao džez. Ovo je mislim četvrti njegov koncert na kome sam bio i svaki put je jedinstven doživljaj. Simpatičan je i pozitivno lud, a uvek ističe da voli da dođe ovde. Milo mi je što je Partizanovac.