Britanac zadužio Zvezdinu sedmicu!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 18.07.2016.
17:12
Izvor: Sportske.net

Dan uoči revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Valetom, na stadionu "Rajko Mitić" upriličena je neočekivana "promocija" momka koji je stigao iz Britanije.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u utorak igra revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Valete, a danas je na stadionu upriličena jedna nenajavljena "promocija".

Prostorije najtrofejnijeg srpskog fudbalskog kluba u ponedeljak je posetio britanski pop muzičar Sajmon Veb koji je prethodnih dana boravio u Beogradu gde je bodrio Dejvis Kup reprezentaciju Velike Britanije u duelu sa Srbijom.

Pevač, reper, glumac i muzički menadžer, Sajmon Veb, najpoznatiji je kao član britanskog boj banda Blue, sa kojim je prodao preko 16 miliona ploča, a nakon razlaza benda on je nastavio sa solo karijerom koja je jednako uspešna.

Britanac je obišao muzej FK Crvena zvezda gde mu je uručen i dres sa brojem sedam.

"Veliki klub, sa istorijom vrednom divljenja i prelepim stadionom. Oduševljen sam Beogradom, divnim ljudima, koji odišu gostoprimstvom, toplinom, ljubavlju, zaista ste jedinstvni i izuzetno sam srećan što sam došao i upoznao ovaj grad i ljude koji ga i čine tako divnim kakav jeste" rekao je Veb.

Poznati pop muzičar najavio je da bi 2017. godine mogao da održi koncert u srpskoj prestonici ali je poručio da će svakako i pre te prilike ponovo doći u Beograd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke