Briga manje za Zvezdu - Đa Đeđe napustio Irtiš

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.07.2017.
20:27
Izvor: Sportske.net

Dan uoči prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde iskusni napadač Frank Đa Đeđe napustio je kazahstanski sastav.

Epa/Maurizio Degl'innocenti
Epa/Maurizio Degl'innocenti

Povezane vesti

Vicešampion Srbije, odnosno odbrana Crvene zvezde, imaće jednu brigu manje na gostovanju Irtišu iz Pavlodara, pošto je iskusni napadač Frank Đa Đeđe napustio kazahstanski sastav.

Internacionalac iz Obale Slonovače prešao je u Kaisar tako da neće biti u protokolu za utakmice koje će Irtiš i Crvena zvezda odigrati u narednih osam dana.

Dosadašnji napadač Irtiša nije bio u preterano dobroj formi pošto je na 15 utakmica postigao samo dva gola ali ga se navijači Crvene zvezde ne sećaju po dobru.

Braneći boje Černomoreca Đa Đeđe je 1. avgusta 2013. godine u prvom meču sa Zvezdom postigao gol i pomogao ukrajinskom klubu da stigne do pobede od 3:1 koja mu je i omogućila da se domogne plasmana u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Irtiša i Crvene zvezde na programu je u četvrtak od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MOE28
Wednesday, 12.07.2017
23:12

Ono kada je briga manje sto za ekipu za koju do juce niko nije cuo ne igra igrac za kojeg je retko ko cuo. E srpski fudbale..

avatar
zvezdasrbija
Wednesday, 12.07.2017
21:11

Sve osim pobjede je SRAMOTA!!