"Brđani" sutra na terenu, debituje nova oprema

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.01.2018.
19:49
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Fudbaleri Čukaričkog u subotu će odigrati prvi kontrolni meč u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Biće to prilika da se upotrebi nova oprema koja će olakšati posao stručnom štabu.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Nakon deset dana priprema došao je red da fudbaleri Čukaričkog odigraju prvi kontrolni meč ove zime.

"Brđani" će u subotu od 13 časova na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi cignaliji odmeriti snage sa OFK Bačkom koja se takođe priprema za nastavak prvenstva.

Sutrašnja utakmica ujedno će biti prva na kojoj će fudbaleri Čukaričkog nositi "trekere", najsavremeniju opremu za precizno praćenje učinkovitosti igrača koja je ove nedelje stigla na Banovo brdo.

Stručni štab će zahvaljujući pomenutoj opremi imati kompletan uvid u učinak svakog od igrača na terenu što će u velikoj meri olakšati posao Nenadu Lalatoviću i njegovim saradnicima u daljem toku priprema.

Sledeći prijateljski susreti planirani su za 24. januar protiv Bečeja, pa tri dana kasnije protiv BSK-a na istom terenu na Adi ciganliji od 13 časova.

Odlazak na Kipar, gde će biti obavljen centralni do priprema, planiran je za 28. januar, a novina je to što zajedno sa prvotimcima u Limasol putuju i svi omladinci Čukaričkog.

Prema rečima Nenada Lalatovića, velika je privilegija što će na licu mesta imati uvid u rad Čukinih omladinaca pa je moguće rotiranje igrača tokom utakmica i treninga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke