"Brđani" spremni za Molde, Bogosavac očekuje prolaz!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.07.2019.
13:15
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Miroslav Bogosavac rekao je danas da očekuje prolaz u narednu rundu kvalifikacija, ali da će revanš sa Moldeom biti težak.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

"Očekujem da ćemo proći dalje. Ako treba, neka bude ponovo 0:0, pa da dodjemo i do penala. Od početka sezone smo najavili da ćmo igrati na gol više, tako će biti i protiv Moldea. I ako postignemo gol više od rivala, eto nas u trećoj rundi. Čeka nas teška utakmica, vrhunska su ekipa, pokazali su to i u prvoj utakmici", rekao je Bogosavac za sajt kluba.

Čukarički će u sredu od 20.45 igrati protiv Moldea revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Prva utakmica u Norveškoj završena je bez golova.

"U Norveškoj smo pre svega delovali kao kolektiv i to je naše najjače oružje. Svesni smo da samo tako možemo do plasmana u narednu rundu. Znamo i gde smo grešili u prvom meču, nismo počeli kako treba, bila je to posledica veštačkog terena i mladosti našeg tima. Kako je utakmica odmicala, delovali smo sve bolje. Eto, i ja u prvom poluvremenu nisam imao prostora da se ubacujem, Molde nas je jednostavno naterao da se branimo, dok je u nastavku bilo mnogo, mnogo bolje", kazao je Bogosavac.

Po njegovim rečima, pune tribine stadiona na Banovom brdu bi bile velika prednost Čukaričkog u revanšu.

"Publika će nam dati dodatnu snagu, biće naš vetar u leđa. Isto tako, odgovara nam prirodna trava, na ovom terenu treniramo, igramo većinu utakmica, sada je na gostima da se prilagodjavaju. Opet, moramo da budemo maksimalno oprezni u svakom momentu", naveo je levi bek srpskog kluba.

Ulaz na istočnu tribinu biće besplatan, dok će za zapadnu koštati 500 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke