"Brđani" se okreću Superligi

Autor: Beta Beta
subota 25.07.2015.
13:58
Izvor: Beta

Fudbalerima Čukaričkog teško je pala eliminacije iz kvalifikacija za Ligu Evrope ali sportski direktor Vladimir Matijašević tvrdi da će klub izvući pouke kako bi nastavio da beleži dobre rezultate.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički Vladimir Matijašević rekao je da će njegova ekipa izvući pouku iz poraza protiv Gabale i da više neće da se osvrće na utakmicu kvalifikacija za Ligu Evrope, već da se okreće domaćem prvenstvu.

"Naša je greška što smo ispali. Godinu dana se borimo za Evropu i izvući ćemo pouku iz svega što se desilo. Gabalu zaboravljamo i očekujem da igrači sad ozbiljno shvate narednu utakmicu protiv Rada, koji ima odlične igrače i trenera. Nadam se dobroj igri", rekao je Matijašević.

Ekipa sa Banovog brda nije iskoristila minimalnu prednost iz Beograda i posle primljena dva gola od Gabale u Bakuu u četvrtak završila je evropsko takmičenje. U narednoj utakmici dočekuju Rad u okviru Superlige Srbije.

Matijašević je naveo da je siguran u kvalitet svoje ekipe i očekuje dobar rezultat u šampionatu Srbije.

"Na premijeri je Rad izgubio od Voždovca i učiniće sve da izvuku povoljan rezultat. Mi gledamo svoje dvorište, znamo da smo kvalitetna ekipa i koncentrišemo se na domaće takmičenje", rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Fudbaler Čukaričkog Slavoljub Srnić naveo je da više nema vremena da se razmišlja o porazu protiv Gabale i podseća da je sutra nova utakmica u kojoj očekuje pobedu.

"Poraz od Gabale nam je teško pao, ali moramo to što pre da zaboravimo i da se okrenemo domaćem prvenstvu. Ostaje žal jer smo bili jako blizu još jednog najvećeg klupskog uspeha. Ubeđen sam da smo kvalitetna ekipa koja će već protiv Rada pokazati svoj karakter i prevazići poraz koji boli sve u klubu. Ako nam je cilj vrh tabele onda se moramo pokazati u pravom svetlu baš onda kad je teško", kazao je Srnić.

On je, na kraju, naglasio da je njegova ekipa, sem što je čine dobri fudbaleri, jaka i na psihološkom planu i da će nastaviti da pobeđuje.

Utakmica drugog kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Rada igra se sutra od 20.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke