"Brđani" sa dvojicom bivših i jednim budućim igračem Partizana (SASTAVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.06.2016.
19:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Čukaričkog večeras igraju protiv kazahstanskog Ordabasija u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a trener Milan Lešnjak odlučio je da u startnih 11 uvrsti dvojicu bivših i jednog budućeg igrača Partizana.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog brda od 20.30 na svom terenu kreće u pohod na grupnu fazu Lige Evrope duelom sa kazahstanskim Ordabasijem.

Petoplasiranoj ekipi kazahstanske Premijer lige ovo nije prvi dolazak u Srbiju na takmičarski meč pošto je pre četiri godine gostovala Jagodini, takođe na startu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Za kazahstanski sastav nastupaju trojica igrača koji su karijere gradili u Srbiji, ali večeras zbog suspenzije u timu neće biti Branislava Trajkovića koji odražuje crveni karton iz duela Partizan - Ludogorec ali će zato Filip Kasalica i Aleksandar Simčević početi meč.

Trener Čukaričkog Milan Lešnjak odlučio se da od prvog minuta na teren pošalje najnovije pojačanje iz Partizana Ismaela Beka Fofanu, dok je na golu Nemanja Stevanović, momak koji bi sutra trebalo da se priključi crno-belima.

Od bivših igrača kluba iz Humske koji će se večeras boriti za interese Čukaričkog na terenu će se naći i Filip Knežević

Čukarički (4-2-3-1)
: Stevanović - Stojković, Đurić (C), Pjasentin, Živković - B. Janković, Lagator - Knežević, Kajević, Mandić - Fofana

Ordabasi (4-2-3-1): Boičenko - Simčević, Abdulin, Muhtarov (C), Adirbekov - Dijakate, Ćato - Tolebek, Gogua, Tungišbajev - Kasalica

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke