"Brđani" pred Voždovac priželjkuju dobro poznat scenario

Autor: Beta Beta
subota 23.02.2019.
18:42
Izvor: Beta

Sutra nas očekuje mali beogradski derbi.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Boris Kopitović rekao je danas da bi pobeda protiv Voždovca u predstojećem meču Superlige Srbije mnogo značila njegovoj ekipi, kako zbog uvećanja bodovnog salda, tako i na polju samopouzdanja pred nastavak sezone.

"Voždovac je promenio tim, ali je zadržao jezgro ekipe. Opet, doveli su nekoliko zaista dobrih pojačanja, pa nas čeka težak meč. Ne bih pojedinačno isticao bilo koga u protivničkom timu, imaju pre svega sjajan kolektiv", rekao je Kopitović, prenosi klub.

Fudbaleri Čukaričkog sutra dočekuju Voždovac u utakmici 23. kola Superlige Srbije.

"Znamo šta nam je činiti. Prvenstveno, pristup meču mora da bude kao u većini susreta u prvom delu sezone. Znamo koliko bi nam značila pobeda, ne samo zbog uvećanja bodovnog salda, već i na polju samopouzdanja pred nastavak sezone i seriju zahtevnih mečeva", rekao je Kopitović.

U prvom delu sezone Čukarički je posle velikog preokreta savladao Voždovac u gostima sa 3:1. Strelac ključnog pogotka u tom meču u 73. minutu, za vođstvo od 2:1, bio je upravo štoper "Brđana".

"Ostao mi je taj meč baš u lepom sećanju, neka bude isto tako i ovoga puta. Imam osećaj za gol, ali samo da mi pobedimo, pa neka pogodi bilo ko. Ne bih imao ništa protiv da to budem ja", rekao je Kopitović.

Ekipa s Banovog brda je trenutno četvrta na tabeli Superlige sa 39 bodova, koliko ima i lučanska Mladost uz meč više. Na drugoj strani, Voždovac je na 11. poziciji sa 22 osvojena boda.

Čukaričkom će cilj ostati isti, borba za plasman u Evropu, a Kopitović je svestan ko je najveći konkurent njegovom timu do kraja sezone.

"Biće velika borba, a za vrat nam diše lučanska Mladost, i oni su se pojačali, igraju dobar fudbal, ali igramo i mi. Nikog se ne plašimo, ako nastavimo sa partijama iz prvog dela sezone, izborićemo plasman u Evropu", rekao je on.

Utakmica Čukarički - Voždovac igra se sutra od 13 sati.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke