''Brđani'' otputovali na mini-pripreme, ko će zameniti Mudrinskog?

Autor: Darko Mitrović
utorak 03.10.2017.
13:21
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Nema odmora za fudbalere Čukaričkog. Posle odlične partije i osvojenog boda protiv Partizana, ''Brđani'' se danas zaputili u etno selo Stanišići.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri i stručni štab Čukaričkog otputovali su danas na mini pripreme u etno selo Stanišići kod Bijeljine u Bosni i Hercegovini, gde će ostati do petka 6. oktobra.

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović iskoristiće naredna tri dana da u novom okruženju uigra i podiže fizičku spremu ekipe za nastavak prvenstva posle reprezentativne pauze.

Ekipa će trenirati dva puta dnevno, a prijateljska utakmica je planirana po povratku u Beograd u subotu 7. oktobra protiv Rada od 15 časova na Banjici.

Na put zbog reprezentativnih obaveza nisu krenuli Miroslav Bogosavac i Petar Mićin koji su deo mlade fudbalske reprezentacije, a ostali prvotimci sem teško povređenog Ognjena Mudrinskog zauzeli su svoje mesto u autobusu Čukaričkog.

Klub sa Banovog brda je posle 12 kola domaćeg prvenstva na sedmom mestu sa 20 bodova, a u sledećem kolu 14. oktobra dočekuje Javor.

Na poslednjem meču odigranom pre dva dana protiv Partizana tešku povredu je pretrpeo iskusni špic igrač Ognjen Mudrinski koji je juče operisan i predstoji mu duži oporavak, a Lalatović se našao pred novim problemom jer je ostao bez jedinog iskusnog najisturenijeg fudbalera.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke