''Brđani'' ciljaju drugo mesto, odmah iza Zvezde!

Autor: Beta Beta
sreda 21.10.2015.
12:32
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović rekao je danas da se nada da će njegova ekipa zadržati formu iz prethodnih utakmica kako bi se približila drugom mestu na tabeli.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Čukarički je u poslednja tri kola bez poraza, pobedio je Partizan na gostovanju (1:0), Jagodinu na svom terenu (2:0) i osvojio bod u Novom Pazaru (0:0) i zauzima peto mesto na tabeli sa 22 boda. Početkom oktobra ekipu je preuzeo trener Zoran Popović, koji je na klupi zamenio Vladana Milojevića.

"U poslednje vreme igramo baš dobro, tu formu moramo da zadržimo. Sigurno da je s novim trenerom došla i nova energija, što se vidi na treninzima i na utakmicama. Igramo za tim i u takvim situacijama rezultat teško da može da izostane", rekao je Pavlović za klupski sajt.

U predstojećih desetak dana Čukaričkom predstoje dve prvenstvene utakmice na Banovom brdu, protiv Spartaka u petak i narednog vikenda protiv Vojvodine, a 28. oktobra na programu je utakmica šesnaestine finala Kupa, protiv Mokre Gore u Zubinom Potoku. Čukarički u Kupu brani trofej.

"Mini ciklus utakmica koji nam predstoji je veoma značajan. Pobedama u naredna dva meča kod kuće možemo da se približimo drugom mestu u prvenstvu. Kup je takmičenje koje smo prošle godine osvojili i planiramo da igramo značajnu ulogu i ove godine. Ali, to nam ne daje za pravo da se opustimo, bez obzira što smo favoriti", rekao je Pavlović.
 
Pavlović je dobro počeo prvenstvo, postigao je tri gola protiv Vojvodine u Novom Sadu i pogodak protiv OFK Beograda u četvrtom kolu, ali od tada se nije upisivao među strelce.

"Počelo je na najbolji način, što mi je pružilo mnogo motiva da sezonu odigram najbolje do sada. Izuzetno bitan faktor u fudbalu je i sreća. Možda mi baš malo sreće nedostaje da svoju dobru igru u polju krunišem golom. Kvalitetno radim svaki dan, mislim da će se situacija okrenuti i da će biti mnogo golova, samo da postignem prvi sledeći", rekao je on.

Ispred Čukaričkog na tabeli su Crvena zvezda sa 35 bodova i Borac sa 27 bodova, Partizan je na trećem mestu sa 24, a Javor na četvrtom ima bod manje.

"Ima mnogo ekipa koje ove godine igraju kvalitetan fudbal, a mislim da smo mi među tri-četiri najkvalitetnije. Prvenstvo je dugo, sada se igra i plej-of pred koji se dele bodovi, što znači da je sve moguće. Na nama je da radimo kao i do sada, a rezultati će nadam se doći", rekao je Pavlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke