''Brđani'' časte navijače, Lalatović na mukama: ''Trojica u gipsu, još dvojica povređeni''

Autor: Darko Mitrović
petak 27.10.2017.
14:25
Izvor: Sportske.net, fkcukaricki.rs

Šef struke Čukaričkog danas najavio duel sa Voždovcem i otkrio sa kakvim se problemima suočava kada je sastav ekipe u pitanju. Zbog toga, ''Brđani'' očekuju veću podršku navijača.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U utakmici 15. kola  Superlige, Čukarički u malom gradskom derbiju dočekuje ekipu Voždovca.

Meč je na programu u nedelju od 17 časova, a sa Banovog brda je stigla važna informacija za navijače da će istočna, veća tribina biti otvorena uz besplatan ulaz.

Kada je u pitanju zapadna tribina, cena karata je 300 dinara, a mogu se kupiti na blagajni stadiona (Beogradskog bataljona 25) sat i po vremena pred utakmicu odnosno od 15.30 časova u nedelju.

Govoreći o predstojećoj utakmici, šef struke Čukaričkog pohvalio je rivala i izrazio nadu da će gledaoci moći da vide kvalitetnu predstavu.

''Biće to lepa i otvorena utakmica na kojoj će publika imati šta da vidi. Igramo uvek za gol više. Pre dva dana na Zlatiboru smo se plasirali u četvrtfinale Kupa Srbije, imamo meč više, ali umor ne sme da bude opravdanje.

Trudimo se da što spremniji dočekamo Voždovac, koji ima kvalitetan tim što najbolje pokazuje njihova pozicija na tabeli.

Dolazi nam organizovan klub, ekipa predvođena Ilijom Stolicom, koji je izuzetan trener i moj dobar drug. Odličan igrački kadar imaju, na svakom mestu po dva fudbalera. Veoma ih respektujemo i biće to dobra utakmica", rekao je Lalatović.

U ekipi Čukaričkog i dalje problem prave povrede, pa sad pored Mudrinskog i Đurića, i Darko Zorić nosi gips na nozi posle povrede stopala na prijateljskoj utakmici protiv Sinđelića.

''Tri igrača su nam u gipsu, a još dvojica su povređeni'', otkrio je Lalatović.

Povredu trbušnog zida ima Petar Bojić, a tetiva u nozi mladi Slobodan Tedić.

"Ipak, spremni smo i daćemo sve od sebe", zaključio je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke