Brazilu bio berićetan, hoće li i "Orlovima"?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 12.11.2017.
12:19
Izvor: Sportske.net

Fudbalska reprezentacija Srbije nastavila sa pripremama za prijateljsku utakmicu sa Južnom Korejom. "Orlovi" smešteni u hotelu koji je koristio bivši šampion sveta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nakon uspešno obavljenog posla u Gvangžuu gde je savladana selekcija Kine, reprezentacija Srbije doputovala je u subotu u Južnu Koreju.

"Orlove" u utorak očekuje druga kontrolna utakmica na azijskoj turneji pa je tako ekipa danas odradila prvi trening u jednom od kampova koji je bio aktivan tokom Mundijala u Japanu i Južnoj Koreji.

Srpski reprezentativci smešteni su u hotelu u kojem je pre 15 godina boravila i selekcija Brazila, što potvrđuje i redak suvenir sa zidova ovog hotela.

Replika stopala najboljeg strelca Svetskog prvenstva iz redova selekcije Brazila krasi zidove hotela koji se nalazi nedaleko od Ulsana.

Ronaldo je na Mundijalu u Japanu i Južnoj Koreji postigao osam golova i njima pomogao "Kariokama" da se peti put domognu "Boginje".

Nadajmo se da će hotel i trening kamp biti berićetni našim reprezentativcima i da ćemo sledeće godine moći da konstatujemo da je zlatni prah iz Ulsana pomogao "Orlovima" da naprave veliki uspeh u Rusiji.

Kontrolna utakmica između reprezentacija Južne Koreje i Srbije igra se na stadionu u Busanu koji je 2002. godine bio domaćin tri meča grupne faze Svetskog prvenstva.

Utakmica je na programu u utorak od 12 časova po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke