Brazilac Tai pojačao Napredak!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.07.2014.
14:23
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševački Napredak dobio veliko pojačanje u finišu priprema za narednu sezonu. Klub je danas zvanično promovisao brazilskog internacionalca Taija, bivšeg kapitena grčkog Iraklisa.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Radi se o 27-godišnjem centralnom veznom fudbaleru, koji je u Napredak stigao na preporuku novog trenera Kruševljana Siniše Gogića.

Njih dvojica su već imali prilike da sarađuju u Iraklisu u Grčkoj, gde je upravo Gogić promovisao Taija u kapitena ove ekipe.

Tai je u Iraklisu proveo dve godine, a pre Grčke nastupao je i u austrijskom Gredigu, brazilskoj Parani, Sao Hoseu, ali i u španskom Espanjolu...

Njegovi prvi utisci o Napretku su sjajni, što je i potvrdio na promociji.

''Mnogo sam iznenađen odličnom organizacijom kluba. Ovo sam imao prilike da vidim samo još u Španiji i nigde više. Moji utisci dolaskom ovde su mnogo jači. Iako sam ovde tek par sati imao sam prilike da vidim stadion i upoznam ljude u klubu. Sa Markom sam se odmah dogovorio oko svih uslova, i sviđa mi se njegova ideja rasta kluba.

Ono što mogu da obećam navijačima je jedan ogroman rad i profesionalizam i nadam se da ću vrhunac svoje karije postići zajedno sa Napretkom. Napredak je za mene korak ka vrhuncu karijere''
, poručio je, sasvim sigurno, novi ljubimac kruševačke publike.

U prilogu pogledajte nešto iz njegovog dosadašnjeg fudbalskog repertoara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke