Brazilac stiže na Banovo Brdo!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.08.2015.
10:34
Izvor: Sportske.net

Superligaš sa Banovog Brda rešio je da do kraja letnjeg prelaznog roka pojača navalnu liniju svog tima a u tu svrhu biće angažovan provereni brazilski fudbaler koji je prethodne dve sezone proveo u moldavskom Šerifu.

fc-sheriff.com
fc-sheriff.com

Povezane vesti

Početak nove sezone ne donosi očekivane rezultate ekipi Čukaričkog koja je posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu Evrope nastavila da posrće u domaćem šampionatu, zbog čega je trener Vladan Milojević ponudio ostavku.

Gazda i predsednik Čukaričkog Dragan Obradović odbio je Milojevićevu ostavku a krizu rezultata pripisao je činjenici da su tokom leta prodati neki od nosilaca igre zbog čega je red da se angažuje i zvučno pojačanje.

Izbor je pao na Brazilca koji ima iskustvo igranja u Srbiji a prethodne dve sezone proveo je u moldavskom Šerifu. Radi se o Tijagu Galvau (25), bivšem članu Slobode iz Užica koji se više ne nalazi u planovima kluba iz Tiraspolja.

Tokom prethodne sezone Tijago Galvao je odigrao 23 utakmice za Šerif ali nije ispunio očekivanja pošto je samo jednom pogodio protivničku mrežu. U takvoj konstelaciji stvari Čukarički ima prohodnost da angažuje momka koji je svojevremeno bio udarna igla "Era" u Superligi.

Kako je naveo predsednik "Brđana" u izjavi za "Sport", Tijago Galvao mogao bi da stigne na Banovo Brdo do kraja tekuće nedelje što će svakako obradovati i trenera Milojević uzevši u obzir da je pre desetak dana Nikola Stojiljković prodat Bragi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.08.2015
11:39

Dobar igrač ali kao i većina igrača naših klubova ima veliki problem sa realizacijom stopostotnih šansi.

avatar
Wednesday, 19.08.2015
11:37

eh sto taj ne dodje u PARTIZAN xD

avatar
Wazza77
Wednesday, 19.08.2015
21:24

Zato jer mi nemamo prostora za prosecne strance...ako ce da dodje stranac onda mora da bude 110% investicija!!!A to se ocekuje tek posle revansa sa Bate-om i kolicini novca koji stigne...znaci ili LS ili LE...velika razlika a tako i pojacanje.

avatar
Wednesday, 19.08.2015
22:33

pa bio bi odlicno pojacanje ovaj,da zameni Babovica :D ali ovaj drugi deo kada pristignu pare da.

avatar
Loris Karius
Wednesday, 19.08.2015
11:34

Tijaagooo Tijagooo tako se nekad vikalo u Užicu kada je on postizao svo sjajne golove a dovro ga se sigurno sećaju i navijači Zvezde.Inače sjajan fudbaler i biće za čuku pojačanje sezone.

avatar
Amar Zo
Wednesday, 19.08.2015
11:12

Dobro pojacanje

avatar
ACACHELSEA
Wednesday, 19.08.2015
11:00

Ocekivao sam vise od Cuke.slicni susaVosom,naprave jedne sezone solidnu ekipu i onda kada reba da naparave iskorak oni prodaju najbolje igrace i onda im sudije i titovi blizanci krivi.

avatar
sashki
Wednesday, 19.08.2015
10:40

Tako funkcionise pravi gazda. Svestan je da su prodali nosioce igre a nikog nisu doveli.