Brazilac na probi u Jagodini

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.02.2015.
17:33
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Pripremama fudbalskog kluba Jagodine u nedelju se priključio brazilski internacionalac Markos Gabriel Da Silva Gonsalves koji će pokušati da se nametne stručnom štabu i tako izbori za ugovor u superligašu iz grada na Belici.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Jagodina uskoro bi mogao da dobije četvrto pojačanje u zimskom prelaznom roku pošto se pripremama ekipe priključio brazilski internacionalac Markos Gabriel Da Silva Gonsalves.

Potencijalno pojačanje jagodinskog superligaša ima 27 godina i igra na poziciji ofanzivnog veznog ili levog krila.

Gonsalves je karijeru počeo u Vasko Da Gami a nastupao igrao je i u Kataru. Na pripremama u Antaliji dobiće priliku da se dokaže i izbori za ugovor u FK Jagodina što mu je velika želja.

"Igrao sam do svoje dvadesete godine u Brazilu Vasko De Gamu. Sada želim da karijeru nastavim u Evropi, da naporno treniram i pomognem Jagodini da ostvari ambicije. Mogu uspešno da odigram na poziciji prednjeg veznog i po levoj strani. Verujem da ću zadovoljiti kriterijume šefa stručnog štaba" kaže Brazilac.

Jagodinci su u subotu odigrali prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone pa su danas imali trening rekuperacije.

U ponedeljak će uslediti još jedna provera protiv ruminske ekipe Panduri a to će biti šansa da pridošlica Da Silva Gonsalves pokaže šta ume.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FkpCascais
Monday, 02.02.2015
02:17

Samo jedan brazilac i to na probi? Vama trebaju jedno 3-4 pojačanja inače vam preti ispadanje...