Bravo, ''Zmajevi''! Voždovac bolji od poljskog Leha, Bošnjak ostavio sjajan utisak, i ne samo on!

Autor: Darko Mitrović
sreda 30.01.2019.
19:33
Izvor: Sportske.net, fkvozdovac.rs

Odlično izdanje ekipe Dragana Aničića na pripremama u Turskoj.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Ekipa Voždovca ostvarila je danas prvu pobedu na aktuelnim pripremama u Turskoj. Popularni ''Zmajevi'' su savladali trećeplasiranu ekipu poljskog šampionata, odlični tim Leha sa 1:0, a gol odluke postigao je Alen Mašović u 67. minutu meča.

Andrija Luković je sjajno proigrao Mašovića koji je probio po levoj strani terena, zatim sjajnim driblingom izbacio iz igre svog čuvara i rutinski poslao loptu u dalji ugao golmana i tako doveo Voždovac u vođstvo od 1:0!

Mogao je Mašović i sedam minuta ranije da zatrese mrežu, izašao je sam ispred golmana, ali zakasnio sa reakcijom, pa je golman Leha prvi stigao do lopte.

Osim pobede, ono što dodatno raduje Voždovčane, jeste i odlična igra nekolicine mladih igrača ovog tima, među kojima je i najnovije pojačanje iz Partizana, štoper Strahinja Bošnjak.

''Strahinja Bošnjak igrao je u zadnjoj liniji sa sigurnošću i zrelošću koja pokazuje da je pred njim tek velika karijera i da je sportski sektor Voždovca napravio pravi potez dovođenjem mladog štopera.

Takođe, izdanak fudbalske škole Voždovca, Stefan Purtić prikazao je odličnu partiju i sigurno kontrolisao igru na sredini terena. Plejadu mladih igrača upotpunili su i Nišić, Zličić, Stoisavljević i Duronjić.

Odličan skauting u mlađim kategorijama doveo je sve ove igrače u redove Zmajeva, a tek u narednom periodu njihova uloga u timu doći će do punog izražaja'', navodi se, između ostalog, na zvaničnom klupskom sajtu Voždovca.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Thursday, 31.01.2019
18:56

A tviteraš im je malo jači! Asistencija Lukovića i realizacija Lukovića! Wtf???