Bravo - "Večiti" se dogovorili i uštedeli novac!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.08.2018.
14:20
Izvor: Sportske.net

Sve pohvale za dogovor koji su "večiti" postigli pred odlazak u Litvaniju. Oba kluba će uštedeti ozbiljne svote novca.

Epa/Mohamed Messara
Epa/Mohamed Messara

Povezane vesti

Ne dešava se često da beogradski "večiti" igraju u istoj stranoj državi u razmaku od jednog dana i zbog toga je ova nedelja posebna.

Crvena zvezda večeras igra u Marijampolju protiv Suduve revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, dok su fudbaleri Partizana danas stigli u Viljnus gde će sutra odmeriti snage sa Trakaijem u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utopijski zvuči scenario prema kojem bi "večiti" putovali istim avionom za Litvaniju, a realno tako nešto i nije moguće ako se ima u vidu kakve su obaveze igrača pred evropske mečeve.

Predstavnici dva kluba ipak su uspeli da postignu dogovor koji će "večitima" doneti uštedu. "Novosti" pišu da će avion koji je jutros odvezao fudbalere Partizana do Viljnusa, večeras posle utakmice vratiti igrače Crvene zvezde u Beograd.

Takvim aranžmanom oba kluba uštedela su po 16.000 evra, ali više od te uštede raduje podatak da su bar u nečemu predstavnici dva kluba uspeli da se dogovore, makar to bio i aranžman vezan za putovanje.

Recimo i to da je FK Partizan napravio ozbiljnu uštedu samo zbog činjenice da je na kraju ušao u dvomeč sa Litvancima, a ne sa Kazahstancima. Da je danas tim Miroslava Đukića krenuo put Pavlodara troškovi puta bili bi višestruko veći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Wednesday, 01.08.2018
19:35

Svejedno im je ista kasa...

avatar
Mangus
Wednesday, 01.08.2018
15:27

Ovo jeste jedinstven slucaj, posto su igrali protiv ekipa iz istr zemlje ali je dokaz da se sve moze kad se hoce. Za nase klubove je 16000 ipak pristojna lova i nije zanemarljivo.

avatar
DaxSport
Wednesday, 01.08.2018
18:19

Lova koju će neko da strpa u svoj džep

avatar
Mangus
Thursday, 02.08.2018
10:30

Могуће. Али можда и неће.